Πρόσκληση Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 28/09/2021

Share
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ελασσόνας
 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Ελασσόνα 24-09-2021
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ                                                  Αρ. Πρωτ.:16818
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
Πληρ: Γκόλτσιου Ευθαλία
Τηλ: 2493350245
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                                                               Προς:
                                                                              Τα μέλη της
                                                                              Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ελασσόνας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ελασσόνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων την 28η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, του «Φωτοβολαταϊκού Πάρκου «ΠΕΤΡΩΤΟ 1» ισχύος 19,9 MWp», στη θέση «Πετρωτό 1» της Τ.Κ. Λόφου , της Δ.Ε. Ολύμπου, του Δήμου Ελασσόνας.

Για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο και να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα (Εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών υπ' αριθμό 61/2021).

Για όσα μέλη δεν έχουν εμβολιαστεί θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με χρήση της εφαρμογής ePresence και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν παρασχεθεί.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ