Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, 24/02/2023

Share

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 όπως ισχύει, σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την 24η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30 τηρουμένων των ισχυόντων υγειονομικών μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 (άρθρο 78 του ν. 4954/2022).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Έγκριση αποφάσεων Δημάρχου (191/26-01-2023 και 240/06-02-2023) και έγκριση απολογιστικών δαπανών, που προέκυψαν εξαιτίας χιονόπτωσης-βροχόπτωσης της 26-01-2023 και της κακοκαιρίας ¨ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ".

2. Ορισμός υπόλογου για ένταλμα προπληρωμής για τον έλεγχο ΚΤΕΟ των αυτοκινήτων του Δήμου Ελασσόνας (Σιαμαντούρας Δημήτριος)

3. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπόθεση ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Λάρισας (υπόθεση Τζήρα)

4. Εισηγητική έκθεση εσόδων-εξόδων Δ΄ τριμήνου έτους 2022, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού έτους 2022 του Δήμου Ελασσόνας.

5. Καθορισμός αποζημίωσης δικηγόρου κ. Δημητρίου Ζαψαλή για γνωμοδότηση σχετικά με τον ξενώνα Καρυάς.

6. Καθορισμός αποζημίωσης δικηγόρου κ. Γκάλη Σωτηρίου για υπόθεση σύναψης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής Γεράνεια.

7. Έγκριση επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπυ εκτέλεσης και συγκρότηση επιτροπής για τον διαγωνισμό του έργου «Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στο Γυμνάσιο – Λύκειο Βερδικούσιας του Δήμου Ελασσόνας».

8. Έγκριση επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης, καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης και συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου «Επανάχρηση 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας – Μετατροπή σε Εκθεσιακό Χώρο Ανάδειξης του Φυσικού Περιβάλλοντος, της Ιστορίας και της Μυθολογίας του Ολύμπου»

9. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και επικαιροποιημένης Ε.Σ.Υ., καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης και συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου «Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων .Δήμου Ελασσόνας»

10. Έγκριση τευχών δημοπράτησης, καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και συγκρότηση επιτροπής για τον διαγωνισμό του έργου «Εσωτερική Οδοποιία στην Κοινότητα Ελασσόνας»

11. Έγκριση τευχών δημοπράτησης για το υποέργο 2 με τίτλο «Λύσεις Καινοτομίας για τον Εκθεσιακό Χώρο του Δήμου Ελασσόνας με σκοπό την Ανάδειξη του Φυσικού Περιβάλλοντος, της Ιστορίας και της Μυθολογίας του Ολύμπου»

Σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής σας, παρακαλούμε ενημερώστε εγκαίρως στο τηλ. 2493350224.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΤΣΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ