Παρουσιάζεται την Πέμπτη η μελέτη ανάπτυξης του Ολύμπου
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Ανακοινώσεις
- Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη 07 Μαρτίου 2013 09:19
Παρουσιάζεται αύριο Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 στις 12 το μεσημέρι η μελέτη «Δημιουργία δικτύου οικοτουριστικής ανάπτυξης και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στις παραολύμπιες περιοχές του Δήμου Ελασσόνας» σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου.
Τη μελέτη ανέθεσε ο Δήμος Ελασσόνας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με υπεύθυνο για την εκπόνησή της τον καθηγητή Δασολογίας και Περιβάλλοντος του ΑΠΘ κ. Θεοχάρη Ζάγκα.
Σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση του Δήμου Ελασσόνας με το Α.Π.Θ., η μελέτη θα περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για δράσεις και παρεμβάσεις στις παρολύμπιες περιοχές του Δήμου Ελασσόνας, που σκοπό έχουν να ενισχύσουν την οικοτουριστική αξία της περιοχής και το ενδιαφέρον για την περιβαλλοντική εκπαίδευση.
Δημοτικά Νέα
Ο Δήμος Ελασσόνας προσκαλεί νέους και νέες να συμμετάσχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων
Ποδήλατο, περιβάλλον και πολιτισμός ένωσαν εκατοντάδες πολίτες στην Ελασσόνα
Ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές και γονείς με θέμα: «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού»
Στο επίκεντρο πολιτική προστασία, άρδευση και αγροτική οδοποιία Ευρεία σύσκεψη με τους προέδρους των κοινοτήτων
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Παιδικό ECO Φεστιβάλ στην Ελασσόνα






















