Ικανοποίηση για την έγκριση του γενικού πολεοδομικού σχεδίου Ελασσόνας-Τσαριτσάνης

Share

Την ικανοποίησή του για την έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Ελασσόνας – Τσαριτσάνης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας εκφράζει ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος.

«Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) αποτελεί ένα κατευθυντήριο εργαλείο για την ορθολογική οργάνωση της πόλης, αναβαθμίζει την περιοχή και αποτελεί φορέα ανάπτυξης για την Ελασσόνα και την Τσαριτσάνη», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Συνολικός προϋπολογισμός έργων 1.025.600 €

article thumbnail

Μετά από 2 παρατάσεις έφτασαν στο πέρας τους την Τετάρτη 9 Ιουλίου «οι Κύκλοι Άθλησης & τα Εργαστήρια Ευεξίας 2025» του Δήμου Ελασσόνας.

article thumbnail

Συνάντηση με τον Δασάρχη Ελασσόνας κ. Χρ. Αναστόπουλο είχε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με την ευκαιρία της συμβασιοποίησης του έργου για  [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη Οροεπιδημιολογική Μελέτη

article thumbnail

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας ενημερώνει τους αναγνώστες και το ευρύτερο κοινό ότι από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025 θα ισχύει το θερινό ωράριο λειτουργίας της.