Κλειστός μέχρι την Τετάρτη ο Δήμος Ελασσόνας

Share

Dimos Elassonas logoΟ Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 15, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 δεν θα εξυπηρετεί το κοινό,  στο πλαίσιο της απόφασης της έκτακτης συνεδρίασης της ΚΕΔΕ την Παρασκευή για αναστολή της λειτουργίας των δήμων ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στην κατάργηση βασικών αρμοδιοτήτων και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την υπαγωγή σε καθεστώς διαθεσιμότητας των υπαλλήλων τους.



Σε ότι αφορά στην καθαριότητα και στις κοινωνικοπρονοιακές δομές θα λειτουργήσουν κανονικά με εξαίρεση την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013, ημέρα γενικής απεργίας.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Το 1ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας υλοποιεί τη δράση «Απλώνω Ευτυχία-Ενισχύω τη φλόγα της καρδιάς» σε συνεργασία με Νηπιαγωγεία και Σχολεία της περιοχής, δημιουργώντας  [ ... ]

article thumbnail

Υποβολή κειμένων ηλεκτρονικά έως 30 Σεπτεμβρίου 2025

article thumbnail

Χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» συνολικής αξίας 136.152,00 €

article thumbnail

Κυριακή 1 Ιουνίου | 11:00 π.μ. | ΚΔΒΜ Δήμου Ελασσόνας

article thumbnail

Καλέστε στο 15544