Αιτήσεις ανέργων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα "ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΥΘΟΙ"

Share

201311191332089812-600x171Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «Δίκτυο Βιώσιμης Ανάπτυξης Ελασσόνας» καλεί τους ενδιαφερόμενους ανέργους που ανήκουν στο Δήμο Ελασσόνας να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα «ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΥΘΟΙ».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων που αφορούν στην κατάλληλη προετοιμασία, υποστήριξη και ένταξη στην αγορά εργασίας ενός συνόλου 80 ανέργων του Δήμου Ελασσόνας για την εξυπηρέτηση εξειδικευμένων τοπικών αναγκών και την ανάδειξη των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής.

Στόχος της εν λόγω δραστηριότητας είναι η ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής και η αξιοποίηση των μοναδικών πολιτισμικών πόρων και εν τέλει η ανάπτυξη σχεδόν όλων των τομέων της παραγωγικής δραστηριότητας της περιοχής.

Το πρόγραμμα υλοποιεί η Α.Σ. «Δίκτυο Βιώσιμης Ανάπτυξης Ελασσόνας» που απαρτίζεται από τους φορείς:

• ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α.- «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.»

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

• ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΕ Α.Ε.

• ΑΓΡΟΤΙΚΟ-ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΑΔΟΣΙΒΙΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

• ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, AGG ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

Για την υποβολή των αιτήσεων καθώς και για κάθε πληροφορία σχετική με το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:

• Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε., Βλαχοδήμου 1, Ελασσόνα, Τηλ: 2493024222 – 2493025047, Χατζούλη Ελένη, ώρες: 10:00-14:00.

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινάει από 20 Νοεμβρίου 2013 έως και τις 20 Δεκεμβρίου 2013.


pdf-logo Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

word Αίτηση συμμετοχής


olmyth


Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 5 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΓΑΛΑ, ΚΡΕΑΣ, ΚΡΑΣΙ, ΜΕΛΙ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ)»

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]