5 Θέσεις καθηγητών Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Ελασσόνας

Share

imagesΗ Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας ως φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο Ελασσόνας, για την περίοδο 2013 -2014,

με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) – Γενική Διεύθυνση Αθλητισμού – Διεύθυνση Άθλησης για Όλους, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, θα προσλάβει μέχρι πέντε (5) καθηγητές Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με ωρομίσθια αποζημίωση για την υλοποίηση των παρακάτω 15 εγκεκριμένων γενικών προγραμμάτων Άθλησης για Όλους μεγάλης διάρκειας περιόδου 2013 - 2014.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Καθηγητής/τρια Φυσικής Αγωγής 5 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής

1. Άσκηση στην Προσχολική Ηλικία στη Δημ. Ενότ. Ελασσόνας : Δημ. Διαμ. Ελασσόνας , Τμήματα: 2

2. Άθληση και Γυναίκα στη Δημ. Ενότ. Ελασσόνας: στο Δημ. Διαμ. Γαλανόβρυσης - Τμήματα : 1, στο Δημ. Διαμ. Ευαγγελισμού , Τμήματα : 1. Στη Δημ. Ενότ. Αντιχασίων: στο Δημ. Διαμ. Κρανέας, Τμήματα : 1. Στη Δημ. Ενότ. Λιβαδίου : στο Δημ. Διαμ. Λιβαδίου, Τμήματα : 1. Στη Δημ. Ενότ. Τσαριτσάνης : στο Δημ. Διαμ. Τσαριτσάνης, Τμήματα : 1

3. Παιδί και Αθλητισμός – Ποδόσφαιρο στη Δημ. Ενότ. Ποταμιάς: στο Δημ. Διαμ. Συκέας, Τμήματα:1. Στη Δημ. Ενότ. Αντιχασίων: στο Δημ. Διαμ. Κρανέας, Τμήματα:1. Στη Δημ. Ενότ. Βερδικούσιας: στο Δημ.Διαμ.Βερδικούσιας, Τμήματα: 1

4. Παιδί και Αθλητισμός – Πετοσφαίριση στη Δημ. Ενότ. Λιβαδίου : στο Δημ. Διαμ. Λιβαδίου, Τμήματα: 1

5. Παιδί και Αθλητισμός – Αντισφαίριση στη Δημ. Ενότ. Ολύμπου : στο Δημ. Διαμ. Καλλιθέας, Τμήματα: 1

6. Παιδί και Αθλητισμός – Παραδοσιακοί Χοροί στη Δημ. Ενότ. Αντιχασίων: στο Δημ. Διαμ. Κρανέας, Τμήματα: 1

7. Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία στη Δημ. Ενότ. Ελασσόνας : Δημ. Διαμ.Ελασσόνας , Τμήματα: 1

8. Άσκηση Ενηλίκων στη Δημ. Ενότ. Σαρανταπόρου : Δημ. Διαμ. Σαρανταπόρου, Τμήματα: 1

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 22-60 ετών. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση (εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την τελευταία ημέρα δημοσίευσης της παρούσας στον τοπικό τύπο) στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελασσόνας. Η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με την μοριοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α. που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης . Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από:

1) Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου η μεταπτυχιακού τίτλου, η ειδικότητας κ.λπ..

2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.

3) Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου η διδακτορικού διπλώματος η ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

4) Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

5) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

6) Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.

7) Βεβαίωση ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.

8) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία όπως: Βεβαιώσεις η άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. η άλλων ασφαλιστικών ταμείων) η βεβαιώσεις η άλλα αποδεικτικά στοιχειά φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κ. λπ. ) η πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.

9) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου η του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, θα κατατίθενται στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Χρ. Βλαχοδήμου 1) από τους ενδιαφερόμενους, από 28-11-2013 μέχρι 11-12-2013. Πληροφορίες στο τηλ.: 2493025440, fax 2493025053, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε.

ΧΑΡΙΣΙΟΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΦΙΣΩΝ

article thumbnail

H Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας σας προσκαλούν στη συναυλία «Μο [ ... ]

article thumbnail

Ανεύθυνες χαρακτήρισε με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τις καταγγελίες περί δήθεν ελλείμματος στη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας έχει ξεκινήσει την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Πράσινο Ταμείο.

article thumbnail

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την [ ... ]