Δημοτικός Ανταποκριτής στο Δήμο Ελασσόνας

Share

dimotantapγια την κατ' οίκον εξυπηρέτηση των δημοτών

Αξιοποιώντας το θεσμικό πλαίσιο του «Προγράμματος Καλλικράτης» ο Δήμος Ελασσόνας στον εγκριθέντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας, έχει προβλέψει την σύσταση και λειτουργία «Αυτοτελούς Γραφείου Διοικητικής Βοήθειας» για την παροχή βοήθειας κατ' οίκον στους πολίτες που έχουν αντικειμενική αδυναμία προσπέλασης στις Δημοτικές Υπηρεσίες και στα αρμόδια Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).

Στο συγκεκριμένο Γραφείο έχει τοποθετηθεί «Δημοτικός Ανταποκριτής», για την παροχή κατ' οίκον εξυπηρέτησης των δημοτών που δεν μπορούν να προσέλθουν στις Δημοτικές Υπηρεσίες (ηλικιωμένοι, ΑμεΑ, κ.λ.π.)

Ο σκοπός και ο ρόλος του «Δημοτικού Ανταποκριτή» δεν περιορίζεται στη διαβίβαση εγγράφων, αλλά περιλαμβάνει την ενεργό βοήθεια προς όσους το έχουν ανάγκη για την σύνταξη αιτήσεων και εγγράφων προς τον Δήμο και την παροχή συμβουλών για τις αναγκαίες ενέργειες προς επίλυση του ζητήματος που αντιμετωπίζουν.

Με την αριθμ. 1827/2013 απόφαση του Δημάρχου, Δημοτικός Ανταποκριτής έχει οριστεί ο υπάλληλος κ. Καρατάσιος Δημήτριος ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (τηλ. 2493350201) στον οποίο μπορούν να απευθύνονται οι δημότες που έχουν ανάγκη, για να εξυπηρετηθούν.

Ο Δήμος Ελασσόνας μεριμνώντας για την εφαρμογή αποκεντρωτικών θεσμών, προωθεί ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό σύστημα δημοτικής διακυβέρνησης που προσφέρει περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες σε κάθε χωριό και σε κάθε γειτονιά.

Πάντοτε κοντά στον δημότη, στόχος της δημοτικής αρχής παραμένει η άμεση και αποτελεσματική του εξυπηρέτηση με σύγχρονες διαδραστικές υπηρεσίες.

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΦΙΣΩΝ

article thumbnail

H Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας σας προσκαλούν στη συναυλία «Μο [ ... ]

article thumbnail

Ανεύθυνες χαρακτήρισε με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τις καταγγελίες περί δήθεν ελλείμματος στη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας έχει ξεκινήσει την εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Πράσινο Ταμείο.

article thumbnail

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την [ ... ]