46 ωφελούμενοι Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Ελασσόνας

Share

oaedΕΝΑΡΞΗ ΠΕΝΤΑΜΗΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Αναρτήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, κατόπιν σχετικής Απόφασης του Διοικητή του ΟΑΕΔ, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Στο Δήμο Ελασσόνας θα απασχοληθούν για πέντε μήνες 46 ωφελούμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, οι οποίοι καλούνται εντός τριών (3) εργάσιμων ημέρων από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και οπωσδήποτε μέχρι την Τετάρτη 18-12-2013, να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν συστατικό σημείωμα υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

Επισημαίνεται ότι οι επιτυχόντες του οριστικού πίνακα για το Δήμο Ελασσόνας θα κληθούν να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, τα οποία θα ελεγχθούν για την πληρότητα και την ορθότητά τους, ώστε να προχωρήσει ο Δήμος στην πρόσληψη των ωφελουμένων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

Οι ειδικότητες που θα απασχοληθούν στο Δήμο Ελασσόνας είναι: ΔΕ Φυσικοθεραπευτών 1 / ΠΕ Ψυχολόγων 1 / ΤΕ Πληροφορικής 1 / ΔΕ Βοηθοί Βρεφοκόμοι 2 / ΠΕ Διοίκηση Επιχειρήσεων 2 / ΠΕ Κοινωνιολόγων 2 / ΤΕ Οικονομικού 3 / ΠΕ Οικονομικού 3 / ΠΕ Διοικητικού 5 / ΤΕ Διοικητικού 5 / ΠΕ Νοσηλευτών 1 / ΤΕ Νοσηλευτών 2 / ΔΕ Νοσηλευτών 2 / ΔΕ Διοικητικού 15 / ΤΕ Πληροφορικής 1 (ΚΕΠ).

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξασφάλισε το ψήφισμα που διεκδικεί να παραμείνει η άρδευση του Δήμου Ελασσόνας στα χέρια της δημοτικής αρχής και να [ ... ]

article thumbnail

Με το νέο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών του Δήμο Ελασσόνας, μέσω της πλατφόρμας Open1_EasyPay, δίνεται πλέον η δυνατότητα σε κάθε πολίτη να ενημερωθεί και να δει την καρ [ ... ]

article thumbnail

Δεκάδες είναι οι καταναλωτές που πρόκειται να επηρεαστούν από το νέο πρόγραμμα διακοπής παροχής νερού λόγω οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας.

article thumbnail

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2025 10:23
Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στην Ελασσόνα
article thumbnail

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου | ΚΔΒΜ | 10:00-14:00