Στο δήμο Ελασσόνας οι αιτήσεις επανασύνδεσης του ηλεκτρικού

Share

dei-logoΤις αιτήσεις των πολιτών για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος παραλαμβάνει από τη Δευτέρα 16/12/2013 ο δήμος Ελασσόνας και στη συνέχεια θα τις προωθήσει στην αρμόδια επιτροπή της ΔΕΗ. Προηγουμένως, τις αιτήσεις θα εξετάσει η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ, δηλαδή έχει κοπεί το ρεύμα ή πρόκειται άμεσα να κοπεί λόγω αδυναμίας καταβολής του αντιτίμου του λογαριασμού, μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους καταστήματα των Δημοτικών Ενοτήτων καθώς και στα ΚΕΠ του Δήμου Ελασσόνας, προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο καθώς και τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Ελασσόνας και στο τηλέφωνο 2493350224.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

article thumbnail

Σε εξέλιξη σύμβαση για την ανάδειξη φυσικών διαδρομών και την προβολή του τόπου

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με την απόσυρση θεμάτων από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις παρερμηνείες που δημιουρ [ ... ]

article thumbnail

Παρά την βροχή, η Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας γέμισε το απόγευμα της Τετάρτης από χαμόγελα, ζεστή διάθεση και παιδικές φωνές, στην επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγε [ ... ]

article thumbnail

  Μια ιστορική ημέρα για την πόλη – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η λαμπαδηδρομία