Στο δήμο Ελασσόνας οι αιτήσεις επανασύνδεσης του ηλεκτρικού

Share

dei-logoΤις αιτήσεις των πολιτών για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος παραλαμβάνει από τη Δευτέρα 16/12/2013 ο δήμος Ελασσόνας και στη συνέχεια θα τις προωθήσει στην αρμόδια επιτροπή της ΔΕΗ. Προηγουμένως, τις αιτήσεις θα εξετάσει η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ, δηλαδή έχει κοπεί το ρεύμα ή πρόκειται άμεσα να κοπεί λόγω αδυναμίας καταβολής του αντιτίμου του λογαριασμού, μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους καταστήματα των Δημοτικών Ενοτήτων καθώς και στα ΚΕΠ του Δήμου Ελασσόνας, προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο καθώς και τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Ελασσόνας και στο τηλέφωνο 2493350224.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Μ. Τρίτη 7 Απριλίου | 11:00–13:00 | Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας

article thumbnail

Συνάντηση με πρωτοβουλία των Ποντιακών Συλλόγων της επαρχίας Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν [ ... ]

article thumbnail

Κυριακή 5 Απριλίου 2026 | Τσαριτσάνη

article thumbnail

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, ο Δήμος Ελασσόνας διοργανώνει, μέσω της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ελασσόνας και σε συνεργασία με τη Γυ [ ... ]

article thumbnail

Δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Πυθίου υλοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας, σε συ [ ... ]