Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Ελασσόνας
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Ανακοινώσεις
- Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή 07 Νοεμβρίου 2014 13:18
Ο Δήμος Ελασσόνας για πρώτη φορά κινητοποιεί το προσωπικό του και τους πολίτες του δήμου Ελασσόνας, προκειμένου να υλοποιήσει «Εθελοντική Αιμοδοσία». Η εθελοντική αιμοδοσία του δήμου Ελασσόνας, έρχεται να συμπληρώσει τις δράσεις πολλών συλλόγων του δήμου που πραγματοποιούν εθελοντικές αιμοδοσίας και σε καμία περίπτωση να τους ανταγωνιστεί.
Η νέα αυτή κοινωνική δραστηριοποίηση έχει ως στόχο ο κάθε δημότης να γίνει και αιμοδότης. Η εθελοντική αιμοδοσία έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες με μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και δημοτών. Τα μέλη της εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περιπτώσεις ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς τους.
Ο δήμος Ελασσόνας ξεκινώντας από την εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 9:00 – 13:00 στο φουαγιέ της αίθουσας Θεάτρου «δημάρχου Β. Φαρμάκη» καλεί όλους τους πολίτες να δηλώσουν παρών.
Ας μην ξεχνάει κανείς πως το αίμα σώζει ζωές.
Δημοτικά Νέα
Συνδιοργανωτής στον αγώνα «13ο Kalyvia Olympus Trail Running» ο Δήμος Ελασσόνας
Προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο προκαλεί η απόρριψη στερεών υλικών – Έκκληση της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας
Πρόγραμμα επισκέψεων Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ σε κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας – Σεπτέμβριος 2026
Ο Δήμος Ελασσόνας αποδέχθηκε τη δωρεά του Συλλόγου Σαρανταπόρου για την αισθητική αναβάθμιση του δημοτικού κτιρίου





















