Ανακοίνωση για τη νόμιμη συγκρότηση των συλλογικών οργάνων της διοίκησης

Σας γνωρίζουμε ότι σε εφαρμογή των διατάξεων του Άρθρου 26 του Ν.4024/27-10-2011, και τις υπ'αριθ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ 18/ οικ.23243/23-11-2011 και ΔΙΣΚΠΟ/1.18/οικ.21700/19.09.2012 εγκυκλίους του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για τη νόμιμη συγκρότηση των συλλογικών οργάνων της διοίκησης σχετικά με τη διεξαγωγή δημόσιων διαγωνισμών, την ανάθεση και την αξιολόγηση, την παραλαβή προμηθειών, υπηρεσιών και έργων, θα διενεργηθεί κλήρωση για τα μέλη των κάτωθι επιτροπών για το έτος 2015:

1. Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμών, Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων Διαγωνισμών και Απευθείας Ανάθεσης Προμηθειών, του άρθρου 46 της υπ'αριθ. 11389/08-03-1993 Απόφασης του Υπουργού ΕΣ.Δ.Δ.Α (Ενιαίος κανονισμός προμηθειών Ο.Τ.Α)

2. Επιτροπή Παραλαβής Προμηθειών, του άρθρου 28 της υπ'αριθ.11389/08-03-1993 Απόφασης του Υπουργού ΕΣ.Δ.Δ.Α (Ενιαίος κανονισμός Προμηθειών Ο.Τ.Α).

3. Επιτροπή παραλαβής εργασιών και υπηρεσιών.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί 14-01-2015 και ώρα 11:00 στο Γραφείο Προμηθειών.

Η κλήρωση θα γίνει με ευθύνη της Επιτροπής η οποία αποτελείται από τα κάτωθι μέλη:

Πέγιος Κωνσταντίνος

Δήμου Όλγα

Ζήση Δήμητρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Τυτώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα Δημοτικού Συ [ ... ]

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα αθλητικά προγράμματα «Κύκλοι Άθλησης» και «Εργαστήρια Ευεξίας», τα οποία υλοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Αντιδη [ ... ]

Για την Πολωνία αναχωρεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας όπου θα συμμετάσχει στο 16ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην πόλη Μσάνα Ντόλνα (Mszana a Dolna) [ ... ]

ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΝΟΛ ΑΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ