Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ

Share

Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ. Πιο συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 26/7/2017 και ώρα 09.00 ως 14.00, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων (Μακαρόνια, λάδι, ζάχαρη, φακές, φασόλια, πελτές) για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ, μέσα από το πρόγραμμα ΚΕΑ για τους κατοίκους των παρακάτω δημοτικών διαμερισμάτων: Άζωρος, Αμούρι, Βερδικούσια, Βλαχογιάννη, Γαλανόβρυση, Γιαννωτά, Δομένικο, Δρυμός, Ευαγγελισμός, Καλλιθέα, Καρυά, Κεφαλόβρυσο, Κρανέα, Λιβάδι, Λουτρό, Λόφος, Μικρό Ελευθεροχώρι, Μεγάλο Ελευθεροχώρι, Μεσοχώρι, Μηλέα, Ολυμπιάδα, Πραιτώρι, Πύθιο, Σαραντάπορο, Στεφανόβουνο, Συκαμινέα, Συκέα.

Την Πέμπτη 27/7/2017 και ώρα 09.00 ως 14.00, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων (Μακαρόνια, λάδι, ζάχαρη, φακές, φασόλια, πελτές) για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ, μέσα από το πρόγραμμα ΚΕΑ για τους κατοίκους των παρακάτω δημοτικών διαμερισμάτων: Ελασσόνας, Τσαριτσάνης.

Η διανομή, και τις 2 μέρες, θα γίνει στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας, στις παλιές εργατικές κατοικίες, στην Π.Ε.Οδό Ελασσόνας – Λάρισας, κοντά στο LIDL.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και ανά δίωρο. Θα γίνει αποστολή ενημερωτικού sms σε όλους τους ωφελούμενους με ακριβείς πληροφορίες.

Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου εγγράφου στο οποίο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ του αιτούντα ή εξουσιοδότηση εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο. Επίσης θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για την μεταφορά των προϊόντων καθώς για κάθε μέλος της οικογένειας η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι περίπου 12κιλά (12 κιλά ανά άτομο).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2493025440 – 2493022610

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος

Κοινωνικού Παντοπωλείου και Επισιτισμού

Δήμου Ελασσόνας

Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Μια σημαντική πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα διατροφής, υγείας και ευεξίας της οικογένειας υλοποιεί ο Δήμος Ελασσόνας, μέσω τ [ ... ]

article thumbnail

  Ο Δήμος Ελασσόνας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει τους δημότες ότι στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας από πυρκαγιές, ισχύει και φέτος η υποχ [ ... ]

article thumbnail

Έως και την Πέμπτη 15 Μαΐου οι ενδιαφερόμενοι καλλιεργητές μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις – δηλώσεις άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2026. Οι αιτήσεις θα γίν [ ... ]

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας προσφέρει και φέτος το «Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης» σε οικογένειες που είναι ωφελούμενες του Κοινωνικο [ ... ]

article thumbnail

  Με τη διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας (ΠΟΕ) συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση που πραγμα [ ... ]