Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ

Share

Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ. Πιο συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 26/7/2017 και ώρα 09.00 ως 14.00, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων (Μακαρόνια, λάδι, ζάχαρη, φακές, φασόλια, πελτές) για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ, μέσα από το πρόγραμμα ΚΕΑ για τους κατοίκους των παρακάτω δημοτικών διαμερισμάτων: Άζωρος, Αμούρι, Βερδικούσια, Βλαχογιάννη, Γαλανόβρυση, Γιαννωτά, Δομένικο, Δρυμός, Ευαγγελισμός, Καλλιθέα, Καρυά, Κεφαλόβρυσο, Κρανέα, Λιβάδι, Λουτρό, Λόφος, Μικρό Ελευθεροχώρι, Μεγάλο Ελευθεροχώρι, Μεσοχώρι, Μηλέα, Ολυμπιάδα, Πραιτώρι, Πύθιο, Σαραντάπορο, Στεφανόβουνο, Συκαμινέα, Συκέα.

Την Πέμπτη 27/7/2017 και ώρα 09.00 ως 14.00, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων (Μακαρόνια, λάδι, ζάχαρη, φακές, φασόλια, πελτές) για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ, μέσα από το πρόγραμμα ΚΕΑ για τους κατοίκους των παρακάτω δημοτικών διαμερισμάτων: Ελασσόνας, Τσαριτσάνης.

Η διανομή, και τις 2 μέρες, θα γίνει στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας, στις παλιές εργατικές κατοικίες, στην Π.Ε.Οδό Ελασσόνας – Λάρισας, κοντά στο LIDL.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και ανά δίωρο. Θα γίνει αποστολή ενημερωτικού sms σε όλους τους ωφελούμενους με ακριβείς πληροφορίες.

Να τονιστεί πως για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου εγγράφου στο οποίο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ του αιτούντα ή εξουσιοδότηση εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο. Επίσης θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για την μεταφορά των προϊόντων καθώς για κάθε μέλος της οικογένειας η ποσότητα που θα διανεμηθεί είναι περίπου 12κιλά (12 κιλά ανά άτομο).

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2493025440 – 2493022610

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος

Κοινωνικού Παντοπωλείου και Επισιτισμού

Δήμου Ελασσόνας

Ευφροσύνη Καρκαβανίδου – Σκρέτα

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2026, από τις 08:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβ [ ... ]

article thumbnail

  Τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον επιχειρηματία κ. Ιωάννη Αστερίου Καντώνια εκφράζουν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο Διευθυντής του Γυμνασίου-Λ.Τ. Β [ ... ]

article thumbnail

Κατά την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Σ [ ... ]

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας ενημερώνει τους δημότες ότι, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) της 5ης Υγειον [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Κ. Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (θέση Πάρκο)» υπέγραψαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο νόμι [ ... ]