Αναστολή λειτουργίας των τμημάτων ένδυσης και υπόδησης στις λαϊκές αγορές του δήμου

Share

laikiΟ Δήμος Ελασσόνας με αίσθημα ευθύνης για την δημόσια υγεία και την ανάγκη λήψης μέτρων αντιμετώπισης της διάδοσής του κορωνοϊού , αποφασίζει την αναστολή της λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου Ελασσόνας για τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης από Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μέχρι 31 Μαρτίου 2020.

Για τα υπόλοιπα είδη που αφορά τρόφιμα οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς δεν έχει ανασταλεί από τους φορείς της πολιτείας η λειτουργίας τους.

Επισημαίνεται δε ότι θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας όπως όλοι γνωρίζουν.

Δείτε την Απόφαση Δημάρχου εδώ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Εγκυμοσύνη και θηλασμός – Παρουσίαση προγράμματος HOPEgenesis

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Εκπαιδευτικών Δομών, Βιβλιοθηκών, Παιδικών χαρών και Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Ελασσόνας, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου,  [ ... ]

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας προσφέρει φέτος σε οικογένειες - ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου το Πασχαλινό Καλάθι Αλληλεγγύης [ ... ]

article thumbnail

Μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Ελασσόνας είναι 5 ακόμη επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 4Κ/2020 για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας, μέσω του Κέντρου Κοινότητας υλοποιεί πρόγραμμα για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς που αντιμετωπίζου [ ... ]