Αναστολή λειτουργίας των τμημάτων ένδυσης και υπόδησης στις λαϊκές αγορές του δήμου

Share

laikiΟ Δήμος Ελασσόνας με αίσθημα ευθύνης για την δημόσια υγεία και την ανάγκη λήψης μέτρων αντιμετώπισης της διάδοσής του κορωνοϊού , αποφασίζει την αναστολή της λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου Ελασσόνας για τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης από Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μέχρι 31 Μαρτίου 2020.

Για τα υπόλοιπα είδη που αφορά τρόφιμα οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά, καθώς δεν έχει ανασταλεί από τους φορείς της πολιτείας η λειτουργίας τους.

Επισημαίνεται δε ότι θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας όπως όλοι γνωρίζουν.

Δείτε την Απόφαση Δημάρχου εδώ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Κ. Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (θέση Πάρκο)» υπέγραψαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο νόμι [ ... ]

article thumbnail

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, την Τρίτη 7 Ιουλίου 2026, από τις 08:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβ [ ... ]

article thumbnail

Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στις οκτώ (8) νέες Θεματικές Επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου Ελα [ ... ]

article thumbnail

3-4-5 Ιουλίου 2026 | Βερδικούσια

article thumbnail

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του Δήμου Ελασσόνας, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την τοπική κοινωνία.