Πανελλήνιες Εξετάσεις: Διαχείριση άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων

Share

afisapanellhnies2022

Ο Δήμος Ελασσόνας και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, προσκαλούμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, διευθυντές Λυκείου, στη Διαδικτυακή Δράση με θέμα «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Διαχείριση άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων», που πραγματοποιείται την Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 12:00 από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ και τα ΚΕΠ Υγείας.

Ομιλήτρια της Δράσης είναι η Ψυχολόγος Σμαράγδα Χρηστάκη, η οποία θα απαντήσει σε ερωτήματα που θα τεθούν.

Η δράση θα μεταδίδεται ζωντανά στο Zoom και στο Facebook του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή (https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias).

Για να παρακολουθήσετε τη δράση μέσω Zoom πατήστε εδώ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου | 12:30 | Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

article thumbnail

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή της 9ης Ανάβασης Ελασσόνας, η οποία φέτος αποτελεί και τον τελικό αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, όπου θα κριθούν  [ ... ]

article thumbnail

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου μια ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική εκδήλωση [ ... ]

article thumbnail

Το παρόν έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ελασσόνας στη Πανελλαδική Συνάντηση Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας στη Λάρισα το τριήμερο 14 με 16 Νοεμβρίου 2025.

article thumbnail

  Τρίτη 2 Δεκεμβρίου | 12:30 | Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας