Ενημερωτική εκδήλωση του ΕΛΓΑ για την προστασία των καλλιεργειών από το χαλάζι

Share


xalaziΣήμερα, Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014, στο Δημοτικό Κατάστημα Σαρανταπόρου (Χάνι Χατζηγώγου) πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του ΕΛΓΑ με τον Δήμο Ελασσόνας, ενημέρωση των αγροτών για την προστασία των καλλιεργειών από το χαλάζι, με την χρήση αντιχαλαζικού διχτυού.

Την εκδήλωσε χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ.Βασίλειος Έξαρχος, ο οποίος αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, επισημαίνοντας ότι είναι ένας από τους υγιέστερους οικονομικά οργανισμούς του Δημοσίου Τομέα.

Την ενημέρωση στους αγρότες παρείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες του ΕΛΓΑ, οι οποίοι ανέλυσαν την διαδικασία χορήγησης αντιχαλαζικού διχτυού για την προστασία των καλλιεργειών, αναφέροντας και τα απαραίτητα, για την αίτηση, δικαιολογητικά.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησε συζήτηση όπου οι αγρότες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την λειτουργία του ΕΛΓΑ στους υπηρεσιακούς του παράγοντες.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Προϊστάμενος του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Λάρισας κ.Μιχάλης Λιόντος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ κ.Κώστας Καραμπάτσας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εφαρμογών του ΕΛΓΑ κ. Κώστας Τσιαμπάς, ο Υπάλληλος της Δ/νσης Εφαρμογών του ΕΛΓΑ κ.Ιωάννης Μπουρντάς, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ελασσόνας κ.Ιωάννης Δραγατσίκης, ο Αντιδήμαρχος Ορεινών Όγκων του Δήμου Ελασσόνας κ.Ιωάννης Νάνος, Πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ κ.Θεόδωρος Μηνάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ελασσόνας και πρώην Δήμαρχος Σαρανταπόρου κ.Αθανάσιος Κλεισιάρης και πλήθος αγροτών.

20140718 113119

 

 

 

 

 


Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Πρόστιμο 20 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

article thumbnail

Μετά από ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ Ελασσόνας σας ενημερώνουμε ότι για την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στην πόλη της Ελασσόνας και σε π [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας, ο Δήμος Ελασσόνας έχει πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίο [ ... ]

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας