Στο Υπουργείο Οικονομικών Ευαγγέλου - Χαρακόπουλος

Share

ypourg oikΕυαγγέλου: Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών

Στο υπουργείο Οικονομικών βρέθηκαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από τον βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κα. Κατερίνα Σαββαϊδου, την οποία και ενημέρωσαν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην επαρχία Ελασσόνας, μετά την κατάργηση της ΔΟΥ Ελασσόνας.

Η κα. Σαββαϊδου άκουσε με προσοχή την ενημέρωση που της έκαναν τόσο ο κ. Ευαγγέλου, όσο και ο κ. Χαρακόπουλος και δεσμεύτηκε να μελετήσει σε βάθος το υπόμνημα που θα λάβει από τον δήμαρχο Ελασσόνας και στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα προβλήματα, καθώς και προτεινόμενες λύσεις.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:

«Από τα μια η γραφειοκρατία που ταλαιπωρεί όλους όσους αναγκάζονται να κατεβαίνουν στην Ελασσόνα για να κάνουν τη δουλειά τους, και από την άλλη οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα το οποίο δυσκολεύει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Ενημέρωσα για όλη την κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά την κατάργηση της ΔΟΥ Ελασσόνας, την κα. Γενική Γραμματέα Εσόδων.

Αναμένω, μετά την μελέτη του υπομνήματος που πρόκειται να λάβει σύντομα, τις αποφάσεις της, οι οποίες είμαι σίγουρος πως θα ικανοποιούν τα δίκαια αιτήματά μας και θα δημιουργούν συνθήκες καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών της επαρχίας Ελασσόνας. Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε για να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026, από τις 09:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες εκσυγχρονισμού και ανα [ ... ]

article thumbnail

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2026, από τις 08:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβ [ ... ]

article thumbnail

  Τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον επιχειρηματία κ. Ιωάννη Αστερίου Καντώνια εκφράζουν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο Διευθυντής του Γυμνασίου-Λ.Τ. Β [ ... ]

article thumbnail

Κατά την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Σ [ ... ]

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας ενημερώνει τους δημότες ότι, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) της 5ης Υγειον [ ... ]