Στο Υπουργείο Οικονομικών Ευαγγέλου - Χαρακόπουλος

Share

ypourg oikΕυαγγέλου: Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών

Στο υπουργείο Οικονομικών βρέθηκαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από τον βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κα. Κατερίνα Σαββαϊδου, την οποία και ενημέρωσαν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην επαρχία Ελασσόνας, μετά την κατάργηση της ΔΟΥ Ελασσόνας.

Η κα. Σαββαϊδου άκουσε με προσοχή την ενημέρωση που της έκαναν τόσο ο κ. Ευαγγέλου, όσο και ο κ. Χαρακόπουλος και δεσμεύτηκε να μελετήσει σε βάθος το υπόμνημα που θα λάβει από τον δήμαρχο Ελασσόνας και στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα προβλήματα, καθώς και προτεινόμενες λύσεις.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:

«Από τα μια η γραφειοκρατία που ταλαιπωρεί όλους όσους αναγκάζονται να κατεβαίνουν στην Ελασσόνα για να κάνουν τη δουλειά τους, και από την άλλη οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα το οποίο δυσκολεύει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Ενημέρωσα για όλη την κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά την κατάργηση της ΔΟΥ Ελασσόνας, την κα. Γενική Γραμματέα Εσόδων.

Αναμένω, μετά την μελέτη του υπομνήματος που πρόκειται να λάβει σύντομα, τις αποφάσεις της, οι οποίες είμαι σίγουρος πως θα ικανοποιούν τα δίκαια αιτήματά μας και θα δημιουργούν συνθήκες καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών της επαρχίας Ελασσόνας. Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε για να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται την μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας και φιλοξενεί τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 αυτή την Πέμπτη 16 Μαΐου.

article thumbnail

  Δεκάδες είναι οι καταναλωτές που πρόκειται να επηρεαστούν από το νέο πρόγραμμα διακοπής παροχής νερού λόγω οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας.

article thumbnail

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στη 2η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Θ [ ... ]

article thumbnail

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τα τμήματα «Κύκλοι Άθλησης και Εργαστήρια Ευεξίας» με δεκάδες συμμετοχές πολιτών για 2η συνεχόμενη χρονιά από την Αντιδημαρχία Πολιτι [ ... ]

article thumbnail

Κατά την αντιπυρική περίοδο 2024 και προς αποφυγή πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις, παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι που δραστηριοποιούνται στο δήμο Ελασσ [ ... ]