Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες οδηγούς ταξί

Share

taxiΕυαγγέλου: Ψηλά στην ατζέντα μας το κυκλοφοριακό

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες Ταξί είχε στο δημαρχείο της πόλης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν λεπτομερώς όλα τα θέματα που σχετίζονται με το κυκλοφοριακό, καθώς και τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί.

Μετά τη λήξη της συνάντησης ο δήμαρχος Ελασσόνας δήλωσε:

«Συναντήθηκα σήμερα με τους ιδιοκτήτες οδηγούς των ταξί οι οποίοι μου ανέλυσαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους δρόμους της πόλης.

Τα συγκεκριμένα ζητήματα δεν αφορούν μόνον τους επαγγελματίες των δρόμων. Αφορούν όλους μας, αφού άπτονται της στάθμευσης και του κυκλοφοριακού, θεμάτων δηλαδή που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας.

Αναλύσαμε και συζητήσαμε σε βάθος όλες τις προτάσεις που μου παρουσίασαν, καθώς και αυτές που αντιπροτείναμε εμείς, ως δημοτική αρχή.

Συμφωνήσαμε να ξεκινήσουν άμεσα κάποιες παρεμβάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν χωρίς καθυστέρηση. Θα βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία, καθώς το κυκλοφοριακό είναι από τα ζητήματα που βρίσκονται σε πολύ ψηλή θέση στην ατζέντα της νέας δημοτικής αρχής».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται την μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας και φιλοξενεί τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 αυτή την Πέμπτη 16 Μαΐου.

article thumbnail

  Δεκάδες είναι οι καταναλωτές που πρόκειται να επηρεαστούν από το νέο πρόγραμμα διακοπής παροχής νερού λόγω οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας.

article thumbnail

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στη 2η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Θ [ ... ]

article thumbnail

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τα τμήματα «Κύκλοι Άθλησης και Εργαστήρια Ευεξίας» με δεκάδες συμμετοχές πολιτών για 2η συνεχόμενη χρονιά από την Αντιδημαρχία Πολιτι [ ... ]

article thumbnail

Κατά την αντιπυρική περίοδο 2024 και προς αποφυγή πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις, παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι που δραστηριοποιούνται στο δήμο Ελασσ [ ... ]