Συνάντηση εργασίας για το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας

Share

kafe-dotasΕυαγγέλου: Να σταθούμε δίπλα στον πολίτη

• Επίκειται συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Βορίδη

Τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου επισκέφτηκαν στο γραφείο του, όπου και είχαν συνάντηση εργασίας, η Συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας κ. Καφέ Γαρουφαλλιά, συνοδευόμενη από τον κ. Δότα Ζήση Αντιπρόεδρο των Κ.Υ Ν. Λάρισας και τις κυρίες Γκόγκου Ντίνα και Δήμου Αικατερίνη, μέλη των Κ.Υ Ν. Λάρισας.

Τόσο η κα. Καφέ, όσο και τα μέλη του συμβουλίου των Κέντρων Υγείας Ν. Λάρισας εξέθεσαν στον δήμαρχο Ελασσόνας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, ενημερώνοντάς τον για όλα τα τρέχοντα θέματα τα οποία δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των πολιτών της επαρχίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:

«Ενημερώθηκα σήμερα, και επίσημα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, προβλήματα που σχετίζονται με τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει σε προσωπικό καθώς και σε υλικοτεχνική υποδομή.

Σε επικείμενη συνάντηση μου με τον υπουργό Υγείας κ. Βορίδη θα του εκθέσω όλη την κατάσταση, ζητώντας του συγκεκριμένες λύσεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή, πρώτον, να σημειώσω πως στον καιρό της μεγάλης κρίσης, ο τομέας της υγείας αποκτά μεγαλύτερη σημασία για τους πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η πολιτεία, όλοι μας, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους. Το δεύτερο το οποίο θα ήθελα να σημειώσω, είναι οι υπεράνθρωπες, σε πολλές περιπτώσεις, προσπάθειες του υπάρχοντος νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Θα βρίσκομαι στο πλευρό τους και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους».

Δημοτικά Νέα

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025 11:45
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ
article thumbnail

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας ανακοινώνει ότι θα γίνει τμηματική διακοπή της υδροδότησης λόγω προγραμματισμένων εργασιών για το έργο με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση ολ [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του «1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Συγγραφής Διηγήματος, Παραμυθιού και Θεατρικού Κειμένου», αφιερωμένου στη μνήμη του Σπύρου Μπούμπα [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Λάρισας που αφήνει να εννοηθεί ότι ο Δήμος προχώρησε σε κατάτμηση έργου με σκοπό τ [ ... ]

article thumbnail

Μια μαγική βραδιά πολιτισμού και συγκίνησης

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2025 11:49
Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς
article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας παρουσιάζει τον Χάρτη Απινιδωτών