Δήλωση για το Πολυτεχνείο

Share

DSC05445Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο αγώνας και η θυσία των φοιτητών του Πολυτεχνείου παραμένει φάρος φωτεινός που δείχνει την ασφαλή πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει. Σαράντα ένα χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τα αιτήματα των φοιτητών παραμένουν πιο επίκαιρα παρά ποτέ. Η πολιτική τάξη της χώρας οφείλει να λάβει εκείνες τις αποφάσεις και να σχεδιάσει εκείνες τις πολιτικές οι οποίες θα διασφαλίσουν τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, και την ανάπτυξη της χώρας».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Συνολικός προϋπολογισμός έργων 1.025.600 €

article thumbnail

Μετά από 2 παρατάσεις έφτασαν στο πέρας τους την Τετάρτη 9 Ιουλίου «οι Κύκλοι Άθλησης & τα Εργαστήρια Ευεξίας 2025» του Δήμου Ελασσόνας.

article thumbnail

Συνάντηση με τον Δασάρχη Ελασσόνας κ. Χρ. Αναστόπουλο είχε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με την ευκαιρία της συμβασιοποίησης του έργου για  [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη Οροεπιδημιολογική Μελέτη

article thumbnail

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας ενημερώνει τους αναγνώστες και το ευρύτερο κοινό ότι από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025 θα ισχύει το θερινό ωράριο λειτουργίας της.