Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελασσόνας

Share

DSC05455ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Συνεδρίαση με θέμα «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων από ακραία καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις – παγετός)» πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας από το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο) του Δήμου Ελασσόνας.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης οι εκπρόσωποι των φορέων αναφέρθηκαν εκτενώς στις ενέργειες στις οποίες προέβησαν αναφορικά με την ετοιμότητα των υπηρεσιών τους κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό και συμφώνησαν σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν.

Στη συνεδρίαση προέδρευε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού - Οργάνωσης-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης-Διαφάνειας και Πολιτικής Προστασίας Ελασσόνας κ. Διονύσιος Μπαλούκας, ενώ συμμετείχαν ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών και αναπληρωτής Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας κ. Δημήτριος Αρσένης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας κ. Ελευθέριος Μουλτσιάς, η Δασάρχης Ελασσόνας κα. Ζωή Φτίκα, ο Εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κ. Δημήτριος Νάκας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας κ. Φώτιος Καραγκόγκος, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Χωροταξίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιος Κωνσταντινίδης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελασσόνας κ. Κων/νος Αργυρίου.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας υποδέχεται την μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας και φιλοξενεί τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 αυτή την Πέμπτη 16 Μαΐου.

article thumbnail

  Δεκάδες είναι οι καταναλωτές που πρόκειται να επηρεαστούν από το νέο πρόγραμμα διακοπής παροχής νερού λόγω οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας.

article thumbnail

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στη 2η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Θ [ ... ]

article thumbnail

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τα τμήματα «Κύκλοι Άθλησης και Εργαστήρια Ευεξίας» με δεκάδες συμμετοχές πολιτών για 2η συνεχόμενη χρονιά από την Αντιδημαρχία Πολιτι [ ... ]

article thumbnail

Κατά την αντιπυρική περίοδο 2024 και προς αποφυγή πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις, παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι που δραστηριοποιούνται στο δήμο Ελασσ [ ... ]