Δήλωση Δημάρχου στο Κιλελέρ

Share

kilelerΟ δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Κιλελέρ, όπου βρέθηκε τιμώντας την μνήμη των πεσόντων αγροτών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για να παραμείνει το μήνυμα της θυσίας των αγροτών επίκαιρο 105 χρόνια μετά, οφείλουμε όλοι μας να θέσουμε σε πρώτη προτεραιότητα τον πραγματικό εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς μας τομέα, τελειώνοντας μια και καλή με τις δυσλειτουργίες του παρελθόντος. Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου. Με εθνικό σχέδιο και πατριωτικό όραμα οφείλουμε να ξεπεράσουμε τις παθογένειες του χθες και να θέσουμε σε πρώτη προτεραιότητα την ανάπτυξη του γεωργικού μας τομέα, θέτοντας έτσι τις βάσεις της πραγματικής ανάπτυξης».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Επτά νέα σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (WiFi hotspots) θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα στους πέντε μεγαλύτερους οικισμούς του Δήμου Ελασσόνας, ε [ ... ]

article thumbnail

Στη σύσταση οκτώ (8) νέων θεματικών Επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου προχωρά ο Δήμος Ελασσόνας, υλοποιώντας μία σημαντική πολιτική και αυτοδιοικητική πρωτοβουλ [ ... ]

article thumbnail

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Ιουνίου

article thumbnail

Κυριακή 31 Μαΐου 2026 | Καρυά Ολύμπου

article thumbnail

  Μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου συνεχίζονται οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου για το σχολικό έτος 2026–2027.