Στο Δημαρχείο Ελασσόνας ο Λαρισαίος Βουλευτής

Share

mpargiotasΣυνάντηση Κ. Μπαργιώτα – Ν. Ευαγγέλου

Με το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου συναντήθηκε ο Βουλευτής Λάρισας του Ποταμιού κ. Κώστας Μπαργιώτας, επισκεπτόμενος το Δημαρχείο Ελασσόνας.

Ο κ. Ευαγγέλου ενημέρωσε τον Λαρισαίο βουλευτή για μια σειρά ζητημάτων που άπτονται των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής, καθώς και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν εντός του ασφυκτικού πλαισίου που δραστηριοποιείται η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στη συνάντηση, μεταξύ των άλλων, συζητήθηκε η ανάδειξη του Ολύμπου και της παραολύμπιας περιοχής, έργο που μπορεί να αποτελέσει τον κύριο μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, με τους δυο άντρες να συμφωνούν πως αυτό αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για όλους.

Στη δύσκολη σημερινή συγκυρία κοινή διαπίστωση ήταν ότι πρέπει να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον κτηνοτροφικό τομέα, που αποτελεί την κύρια απασχόληση για πολλούς Ελασσονίτες. Αμφότεροι αναγνώρισαν ότι τα Ελασσονίτικα κτηνοτροφικά προϊόντα είναι υψηλού επιπέδου και αποτελούν πραγματική διαφήμιση για την περιοχή και για το λόγο αυτό θα πρέπει να τοποθετηθούν ψηλά στη λίστα των ελληνικών προϊόντων που μπορούν να προσδώσουν συγκριτικά πλεονεκτήματα, τόσο στη χώρα όσο και στην περιοχή.

Τέλος οι δυο άντρες συζήτησαν για το έργο της υδροδότησης της περιοχής της Ποταμιάς από τις πηγές του Κεφαλόβρυσου.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Το παρόν έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ελασσόνας στη Πανελλαδική Συνάντηση Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας στη Λάρισα το τριήμερο 14 με 16 Νοεμβρίου 2025.

article thumbnail

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αντιγριπικού εμβολιασμού στον γενικό πληθυσμό και στους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμο [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του νέου σύγχρονου καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Ελασσόνας. Την πρόοδο των εργασιών επιθεώρησε ο Δήμαρχος Ελασ [ ... ]

article thumbnail

Σάββατο 22 Νοεμβρίου | 18:30 | Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού

article thumbnail

Παράταση συμμετοχών έως 30 Δεκεμβρίου 2025