Στη Φαρμάκη ο Ευαγγέλου για το φράγμα

Share

fragmaΣτη Φαρμάκη βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κκ. Λέκκα Δημήτρη, Σαπουνά Γιάννη και Στούπα Αστέριο, επισκεπτόμενος το φράγμα στην περιοχή, μετά από διαμαρτυρίες των κατοίκων για έλλειψη νερού και πρόβλημα στις καλλιέργειες.

Ο κ. Ευαγγέλου, αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε στο σημείο του φράγματος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μόλις πληροφορηθήκαμε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Φαρμάκης, απόρροια του φράγματος και του γεγονότος πως αυτό δεν μπορεί να καλύψει πλέον τις αρδευτικές ανάγκες της περιοχής, βρεθήκαμε στο πλευρό των κατοίκων εξετάζοντας την κατάσταση.

Όπως ενημέρωσα και τους ίδιους, τις επόμενες μέρες ειδικό συνεργείο θα επισκεφτεί την περιοχή με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη καταγραφή του προβλήματος.

Στόχος μας η επέκταση του φράγματος ώστε να αντιμετωπίσουμε οριστικά το πρόβλημα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε, εξ ου και οι σχετικές εντολές μου».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Κ. Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (θέση Πάρκο)» υπέγραψαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο νόμι [ ... ]

article thumbnail

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, την Τρίτη 7 Ιουλίου 2026, από τις 08:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβ [ ... ]

article thumbnail

Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στις οκτώ (8) νέες Θεματικές Επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου Ελα [ ... ]

article thumbnail

3-4-5 Ιουλίου 2026 | Βερδικούσια

article thumbnail

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του Δήμου Ελασσόνας, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την τοπική κοινωνία.