Σε σχολεία της Ελασσόνας ο Νίκος Ευαγγέλου
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Δελτία Τύπου
- Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 06:02
Στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείο Ελασσόνας, του Γυμνασίου Τσαριτσάνης και του Ειδικού Σχολείου Γαλανόβρυσης βρέθηκε το πρωί ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου.
Από το Γυμνάσιο Τσαριτσάνης, όπου πρόκειται φέτος να λειτουργήσουν και Λυκειακές τάξεις, ο κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θα ήθελα με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να ευχηθώ σε όλους, μαθητές, γονείς και καθηγητές καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο για τα παιδιά μας.
Ο δήμος Ελασσόνας θα σταθεί και πάλι στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, αρωγός των προσπαθειών για βελτίωση των συνθηκών της εκπαίδευσης στα σχολεία της επαρχίας μας. Ήδη από φέτος θα λειτουργήσουν Λυκειακές τάξεις στο γυμνάσιο της Τσαριτσάνης, όπως είχαμε υποσχεθεί στους πολίτες, ενώ συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη λειτουργία δεύτερου Γυμνασίου στην Ελασσόνα.
Και πάλι καλή σχολική χρονιά σε όλους»
Δημοτικά Νέα
Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Ελασσόνας λόγω προγραμματισμένων εργασιών – Τρίτη 14 Ιουλίου 2026
Ευχαριστίες του Δημάρχου Ελασσόνας και του Διευθυντή του Γυμνασίου-Λ.Τ. Βερδικούσας για τη δωρεά εσωτερικών θυρών στο σχολείο
Δήμος Ελασσόνας: Εκλέχθηκε το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής
Πρόγραμμα επισκέψεων Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ σε κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας – Ιούλιος 2026





















