Συνάντηση Ευαγγέλου με τον Δήμαρχο Δεσκάτης Καραστέργιο
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Δελτία Τύπου
- Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 06:56
• Ο δρόμος Ελασσόνας-Δεσκάτης «σταυροδρόμι ανάπτυξης»
Με τον δήμαρχο Δεσκάτης κ. Δημήτρη Καραστέργιο είχε συνάντηση εργασίας ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου στο δημαρχείο της πόλης.
Οι δύο αυτοδιοικητικοί, επιβεβαιώνοντας τους στενούς δεσμούς των δύο πόλεων, εξέτασαν σημαντικά θέματα που αφορούν και τις δυο περιοχές, με πρωταρχικό ζήτημα την ανακατασκευή του δρόμου Ελασσόνας-Δεσκάτης, έναν δρόμο ο οποίος, σύμφωνα με τους δυο δημάρχους, μπορεί να αποτελέσει έναν αναπτυξιακό κόμβο αφού είναι δυνατόν να συνδέσει την ΠΑΘΕ με την Εγνατία (Ε65).
«Η σύνδεση των δυο πόλεων μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό σταυροδρόμι ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής» τόνισαν σε δηλώσεις τους οι δυο άντρες, οι οποίοι πρόκειται το αμέσως επόμενο διάστημα να επισκεφτούν τους Περιφερειάρχες Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας με στόχο να τους καταστήσουν αρωγούς στην προσπάθειά τους.
Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους οι δήμαρχοι Δεσκάτης και Ελασσόνας έθιξαν και το ζήτημα του φυσικού αερίου που απασχολεί και τις δυο επαρχίες.
Δημοτικά Νέα
Διευκρινίσεις σχετικά με την απόσυρση θεμάτων από την ημερήσια διάταξη της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου
Λαμπερή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Ελασσόνα – Μια γιορτή φωτός και χαράς
Η Ελασσόνα γίνεται σταθμός του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας – Μια τελετή που θα μείνει αξέχαστη





















