Συνάντηση Ευαγγέλου με τον Δήμαρχο Δεσκάτης Καραστέργιο

Share

dimarxdesk• Ο δρόμος Ελασσόνας-Δεσκάτης «σταυροδρόμι ανάπτυξης»

Με τον δήμαρχο Δεσκάτης κ. Δημήτρη Καραστέργιο είχε συνάντηση εργασίας ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου στο δημαρχείο της πόλης.

Οι δύο αυτοδιοικητικοί, επιβεβαιώνοντας τους στενούς δεσμούς των δύο πόλεων, εξέτασαν σημαντικά θέματα που αφορούν και τις δυο περιοχές, με πρωταρχικό ζήτημα την ανακατασκευή του δρόμου Ελασσόνας-Δεσκάτης, έναν δρόμο ο οποίος, σύμφωνα με τους δυο δημάρχους, μπορεί να αποτελέσει έναν αναπτυξιακό κόμβο αφού είναι δυνατόν να συνδέσει την ΠΑΘΕ με την Εγνατία (Ε65).

«Η σύνδεση των δυο πόλεων μπορεί να αποτελέσει ένα πραγματικό σταυροδρόμι ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής» τόνισαν σε δηλώσεις τους οι δυο άντρες, οι οποίοι πρόκειται το αμέσως επόμενο διάστημα να επισκεφτούν τους Περιφερειάρχες Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας με στόχο να τους καταστήσουν αρωγούς στην προσπάθειά τους.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους οι δήμαρχοι Δεσκάτης και Ελασσόνας έθιξαν και το ζήτημα του φυσικού αερίου που απασχολεί και τις δυο επαρχίες.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι θεατές την ετήσια συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ελασσόνας με τους γνωστούς τραγουδιστές Μπέσσυ Αργυράκη και Γιώργ [ ... ]

Παρασκευή 07 Μαρτίου 2025 13:02
Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Τσαριτσάνη
article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας τιμά τη μνήμη του μεγάλου διδασκάλου του γένους Κωνσταντίνου Οικονόμου του «εξ Οικονόμων», με τέλεση μνημοσύνου την Κυριακή της Ορθοδοξίας 9 Μαρ [ ... ]

article thumbnail

Συνάντηση με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας του κλάδου του τουρισμού προγραμμάτισε προ ημερών ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας παρουσία στελεχών το [ ... ]

article thumbnail

Το διορισμό του κ. Ευάγγελου Τσακνάκη για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ελασσόνας αποφάσισε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας.