Έκοψε πίτα η Μικτή Χορωδία της Ελασσόνας

Share

pitaxorod1Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα τα μέλη και η φίλοι της Μικτής Χορωδίας της Ελασσόνας έκοψαν την πίτα τους, παρουσία του δημάρχου της πόλης κ. Νίκου Ευαγγέλου.

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας ξεκαθαρίσαμε σε όλους τους τόνους ότι ο πολιτισμός είναι σε για μας στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας. Έχοντας στο πλευρό μας τον Δημήτρη Καρβούνη, την Ευλαμπία Ντούλα αλλά και όλους εσάς, τα μέλη αυτής της περίφημης χορωδίας, για την οποία η πόλη θα πρέπει να αισθάνεται περήφανη, μπορούμε να σχεδιάσουμε ακόμα πιο ενδιαφέροντα πράγματα», σημείωσε ο κ. Ευαγγέλου, ευχόμενος καλή χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία σε όλους.

pitaxorod2

 

 

 

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σε εξέλιξη σύμβαση για την ανάδειξη φυσικών διαδρομών και την προβολή του τόπου

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με την απόσυρση θεμάτων από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις παρερμηνείες που δημιουρ [ ... ]

article thumbnail

Παρά την βροχή, η Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας γέμισε το απόγευμα της Τετάρτης από χαμόγελα, ζεστή διάθεση και παιδικές φωνές, στην επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγε [ ... ]

article thumbnail

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου | 12:30 | Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

article thumbnail

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου | 20:00 | Κεντρική Πλατεία