Συντήρηση και κατασκευή εγκαταστάσεων εντός κοιμητηρίου Τσαριτσάνης

Share

koimht1Στην κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης, θέσεων ταφής, οστεοφυλακίων και στη συντήρηση των εγκαταστάσεων εντός του Κοιμητηρίου στη Δ.Κ Τσαριτσάνης, έργο προϋπολογισμού 123,923 ευρώ, προχώρησε η δημοτική αρχή Ελασσόνας, ικανοποιώντας την ανάγκη της περιοχής.

Σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου τονίζει:

« Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Τσαριτσάνης, το οποίο αποτελεί και υποχρέωσή μας ικανοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συντήρηση και η κατασκευή έργων εντός του κοιμητηρίου της Τσαριτσάνης είναι ένα έργο που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό μας για την επαρχία της Ελασσόνας. Τα χωριά του δήμου μας και η στήριξη τους αποτελούν πρώτη μας προτεραιότητα. Προχωρούμε στην υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού»

koimht2

 

 

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σε εξέλιξη σύμβαση για την ανάδειξη φυσικών διαδρομών και την προβολή του τόπου

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με την απόσυρση θεμάτων από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις παρερμηνείες που δημιουρ [ ... ]

article thumbnail

Παρά την βροχή, η Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας γέμισε το απόγευμα της Τετάρτης από χαμόγελα, ζεστή διάθεση και παιδικές φωνές, στην επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγε [ ... ]

article thumbnail

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου | 12:30 | Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

article thumbnail

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου | 20:00 | Κεντρική Πλατεία