Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός στην Ελασσόνα

Share

pex2Στην κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμού στην πόλη της Ελασσόνας, έργο προϋπολογισμού 270,500 ευρώ, προχωράει η δημοτική αρχή.

Σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου τονίζει:

«Ένα μεγάλο έργο για την πόλη της Ελασσόνας βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα ήθελα πρωτίστως να ζητήσω την υπομονή των κατοίκων μέχρι την ολοκλήρωση του, κατανοώντας απόλυτα τα όποια ενδεχομένως μικροπροβλήματα δημιουργούνται. Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της Ελασσόνας, και η ανακατασκευή των πεζοδρομίων που χρειάζονται παρέμβαση. Κύριο μέλημα μας είναι μια πόλη λειτουργική και όμορφη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της».

pez1

   

 

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στον Κόμβο Ψηφιακής Ενδυνάμωσης Ηλικιωμένων, ανακοινώνει ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του Πιλοτικού Προγράμματος «Ψ [ ... ]

article thumbnail

Τις νέες αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Συμβούλων ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Δημοτικής  [ ... ]

article thumbnail

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας ενημερώνει τους δημότες και κάθε ενδιαφερόμενο ότι έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα επικοινωνίας της υπηρεσίας.

article thumbnail

Με ιδιαίτερη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή πολιτών και επισκεπτών ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ελασσόνας, στο πλαίσιο του Ελασσονίτι [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων