Σε Λάρισα και Κω η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Δελτία Τύπου
- Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 05:49
Υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Δημήτρη Τσιαβέ
Η φιλαρμονική του δήμου Ελασσόνας θα συμμετέχει στην 7η διεθνή συνάντηση φιλαρμονικών στη Λάρισα που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24-25 Ιουνίου όπου θα λάβουν μέρος οι φιλαρμονικές της πόλης Rubnik της Πολωνίας, του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, δήμου Ελασσόνας και του δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Επίσης η φιλαρμονική του δήμου Ελασσόνας θα μεταβεί στο νησί της Κω όπου θα συμμετέχει στο 4ο διεθνές φεστιβάλ ορχηστρών που θα πραγματοποιηθεί στις 3-4-5-6 Ιουλίου με τη συμμετοχή των φιλαρμονικών δήμου Αγρινίου, Καλλιθέας Ρόδου, δήμου Κω, δήμου Καρπενησίου, Κrammer Ουγγαρίας, δήμου Ελασσόνας, Ταμάσου και ορεινής Κύπρου, δήμου Κορίνθου, δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών Κω και Ostrava Τσεχίας.
Η φιλαρμονική του δήμου Ελασσόνας θα παρουσιάσει ένα ποικίλο πρόγραμμα από το ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Δημήτρη Τσιαβέ, ενώ οι δράσεις της φιλαρμονικής θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι με συναυλίες σε όλο το δήμο Ελασσόνας αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδος.
Δημοτικά Νέα
Δωρεάν προληπτικός έλεγχος στη Συκιά – Ανάληψη από τον Δήμο Ελασσόνας
Κύκλοι Άθλησης & Εργαστήρια Ευεξίας» για τέταρτη χρονιά στον Δήμο Ελασσόνας
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας παρουσιάζει τη συναυλία «Τα ερωτικά» – Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά
83 χρόνια από το Ολοκαύτωμα Δομενίκου – Εκδηλώσεις μνήμης από το Δήμο Ελασσόνας





















