Συνεργασία Δήμου Ελασσόνας - ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας

Share

evaggelouteeΣυνάντηση εργασίας ανάμεσα στον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου και τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Παπαγεωργίου Νικόλαου, πραγματοποιήθηκε μετά, από κοινή πρωτοβουλία των δύο αντρών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν μεταξύ άλλων μια σειρά από θέματα που αφορούν και τις δύο πλευρές και έχουν να κάνουν με το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Ελασσόνας, το πλάνο ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων του Δήμου καθώς και την μέτρηση και καταγραφή των ενεργειακών καταναλώσεων του Δήμου, την πρόοδο της διείσδυσης του φυσικού αερίου αλλά και τις ανάγκες του δήμου Ελασσόνας για τεχνική βοήθεια και μελέτες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε μια στενή συνεργασία και μετά από μια σειρά ενεργειών αναμένεται εκ νέου, συνάντηση, για τις επόμενες κινήσεις.

Στην συνάντηση, πλην του προέδρου του ΤΕΕ κ. Παπαγεωργίου, παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ-ΚΔΘ κ. Κουλώτσιος Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΤΕΕ-ΚΔΘ κ. Στραφιώτης Δημήτριος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας κ. Σερετίδης Ανέστης.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Επτά νέα σημεία δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (WiFi hotspots) θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα στους πέντε μεγαλύτερους οικισμούς του Δήμου Ελασσόνας, ε [ ... ]

article thumbnail

Στη σύσταση οκτώ (8) νέων θεματικών Επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου προχωρά ο Δήμος Ελασσόνας, υλοποιώντας μία σημαντική πολιτική και αυτοδιοικητική πρωτοβουλ [ ... ]

article thumbnail

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Ιουνίου

article thumbnail

Κυριακή 31 Μαΐου 2026 | Καρυά Ολύμπου

article thumbnail

  Μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου συνεχίζονται οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου για το σχολικό έτος 2026–2027.