Κέντρο Τουριστικής Προβολής Δήμου Ελασσόνας

Share

evaggelounΤο Κέντρο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ελασσόνας γίνεται πλέον πραγματικότητα μετά την υπογραφή σύμβασης με την ένωση των εταιριών «ΟΙΚΟΜ ΕΠΕ - TETRAGON ΑΕ» για την υλοποίηση του έργου συνολικού ποσού 231.389,58 € μαζί με το ΦΠΑ.

Τη χρηματοδότηση του έργου εξασφάλισε ο Δήμος Ελασσόνας από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, στον Άξονα Προτεραιότητας 14 «Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος - Προαγωγή της Αποδοτικής Χρήσης των Πόρων (ΤΣ)», με κωδικό ΟΠΣ 5001470.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα πολύπαθό και σημαντικό έργο για την Ελασσόνα ξεκινάει. Μετά από προγραμματισμένες ενέργειες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότηση και έτσι το Κέντρο Τουριστικής Προβολής σε λίγους μήνες θα αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο που θα συμβάλει στην αναβάθμιση του πολιτιστικού και τουριστικού προϊόντος του Δήμου».

Γενικός σκοπός του έργου είναι η υλοποίηση δράσεων που αφορούν στο σχεδιασμό και στην οργάνωση υποδομών τουριστικής προβολής/ ενημέρωσης επισκεπτών του Δήμου Ελασσόνας και στην παραγωγή του σχετικού υλικού ερμηνείας περιβάλλοντος.

Αντικείμενα του Έργου αποτελούν:

• Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η κατασκευή και η εγκατάσταση των εκθεματικών επιφανειών, των αναπαραστάσεων και των διοραμάτων – σκηνογραφιών.

• Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η προμήθεια και η εγκατάσταση των απαραίτητων οπτικοακουστικών μέσων και διαδραστικών εφαρμογών.

• Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η προμήθεια και η εγκατάσταση του εξοπλισμού που απαιτείται για τη λειτουργία Εκθετηρίου – Χώρου Υποδοχής.

Το Κέντρο Τουριστικής Προβολής θα εγκατασταθεί στο κτήριο της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ελασσόνας το οποίο και θα αλλάξει πλέον χρήση.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στο μαρτυρικό Δομένικο, εκεί όπου εβδομήντα πέντε χρόνια πριν βρήκαν μαρτυρικό θάνατο 140 κάτοικοι του χωριού, βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλο [ ... ]

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 10:21
Συνάντηση Δημάρχου με Ιταλό Πρέσβη
article thumbnail

Τον Ιταλό Πρέσβη στην Αθήνα κ. Efisio Luigi Marras, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της Ελασσόνας, ο δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου, με τον οποίο είχαν μια φιλική κουβέντα, πριν αναχωρή [ ... ]

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 10:25
Ολοκληρώνεται το ασανσέρ
article thumbnail

Ολοκληρώνεται και παραδίνεται, τους επόμενους μήνες, στους πολίτες της Ελασσόνας, το ασανσέρ στον χώρο του πάρκινγκ κάτω από τη ΔΕΥΑΕΛ. Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκο [ ... ]

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 10:01
Νέος χώρος ΚΑΠΗ
article thumbnail

Με αφορμή την κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ Ελασσόνας, ο δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 07:02
Συνάντηση Ευαγγέλου - Καραμανλή
article thumbnail

«Δεν μπορεί εδώ και τόσα χρόνια, ολόκληρη η περιοχή, να ζει και να αναπνέει με το όραμα της αξιοποίησης του Ολύμπου και επί τόσα χρόνια να μην υπάρχει Προεδρικό Διάτ [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
Πρόσκληση
article thumbnail

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
Πρόσκληση
article thumbnail

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018
Πρόσκληση για την Τρίτη ηλικία
article thumbnail

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟ [ ... ]

article thumbnail

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Δήμαρχος Ελασσόνας και ο Πρόεδρος της Μαρτυρικής Κοινότητας Δο [ ... ]

article thumbnail

          Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ