ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Share

emporsyllogosΟ Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας συνάντησε χθες στο Δημαρχείο το νέο Δήμαρχο κ. Νίκο Γάτσα και του ευχήθηκε καλή θητεία.

Σε σταθερή και διαρκή συνεργασία δεσμεύτηκαν τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος όσο και ο Δήμαρχος Ελασσόνας, με γνώμονα την καλύτερη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Δράσεις του συλλόγου που έχουν γίνει κατά καιρούς επικροτούνται από τον νέο Δήμαρχο και τονίστηκε πως ο Δήμος Ελασσόνας θα στηρίξει κάθε δράση που ενισχύει την τοπική οικονομία.

Ο κ. Γάτσας τόνισε ότι θεωρεί σημαντική για την τοπική αγορά την υλοποίηση του προγράμματος OPEN MALL, προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική και η λειτουργικότητα των εμπορικών καταστημάτων.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χριστίνα Σαμόλαδου ζήτησε από το Δήμαρχο Ελασσόνας να δώσει προτεραιότητα στα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της αγοράς, όπως η αποσυμφόρηση του εμπορικού κέντρου από σταθμευμένα αυτοκίνητα, η αποκατάσταση πεζοδρομίων κ.α.

Ακολούθησε ενημέρωση από την εταιρεία LEVER που συνέταξε την πρόταση για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τη σύμβαση για το έργο «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Κ. Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (θέση Πάρκο)» υπέγραψαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο νόμι [ ... ]

article thumbnail

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας, την Τρίτη 7 Ιουλίου 2026, από τις 08:00 έως τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβ [ ... ]

article thumbnail

Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στις οκτώ (8) νέες Θεματικές Επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου Ελα [ ... ]

article thumbnail

3-4-5 Ιουλίου 2026 | Βερδικούσια

article thumbnail

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του Δήμου Ελασσόνας, το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την τοπική κοινωνία.