ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Κ. ΝΙΚΟΥ ΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Share

emporsyllogosΟ Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας συνάντησε χθες στο Δημαρχείο το νέο Δήμαρχο κ. Νίκο Γάτσα και του ευχήθηκε καλή θητεία.

Σε σταθερή και διαρκή συνεργασία δεσμεύτηκαν τόσο ο Εμπορικός Σύλλογος όσο και ο Δήμαρχος Ελασσόνας, με γνώμονα την καλύτερη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Δράσεις του συλλόγου που έχουν γίνει κατά καιρούς επικροτούνται από τον νέο Δήμαρχο και τονίστηκε πως ο Δήμος Ελασσόνας θα στηρίξει κάθε δράση που ενισχύει την τοπική οικονομία.

Ο κ. Γάτσας τόνισε ότι θεωρεί σημαντική για την τοπική αγορά την υλοποίηση του προγράμματος OPEN MALL, προκειμένου να βελτιωθεί η αισθητική και η λειτουργικότητα των εμπορικών καταστημάτων.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Χριστίνα Σαμόλαδου ζήτησε από το Δήμαρχο Ελασσόνας να δώσει προτεραιότητα στα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της αγοράς, όπως η αποσυμφόρηση του εμπορικού κέντρου από σταθμευμένα αυτοκίνητα, η αποκατάσταση πεζοδρομίων κ.α.

Ακολούθησε ενημέρωση από την εταιρεία LEVER που συνέταξε την πρόταση για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνει η ομάδα με αφορμή την έναρξη του νέου  [ ... ]

article thumbnail

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας ενημερώνει τους πολίτες ότι το ωράριο λειτουργίας της από 11 Σεπτεμβρίου θα είναι πιο διευρυμένο, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας κάνει γνωστή την αποδοχή της δωρεάς του κ. Αντωνίου Πετσή, ο οποίος ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση και υλοποίηση της ανακαίνισης των χώρω [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη 9η Πανελλήνια Γιορτή Φέτας και Γαστρονομίας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 18 – 20 Σεπτεμβρίου 2025, ανα [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την πλύση κάδων απορριμμάτων υπέγραψε στο δημαρχείο Ελασσόνας ο Δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Αφοι Τσαντό [ ... ]