Συνάντηση της δημοτικής οργάνωσης ΚΙΝ.ΑΛ. με το Δήμαρχο Ελασσόνας

Share

kinalΣυνάντηση με το Δήμαρχο Ελασσόνας Νικ. Γάτσα είχε χθες η συντονιστική επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Ελασσόνας του Κινήματος Αλλαγής.

Παρόντες στη συνάντηση ο γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης Κωνσταντίνος Μουσιός, η αναπληρώτρια γραμματέας Φωτεινή Ιγγλέζου και το μέλος της συντονιστικής Ιωάννης Λουτριώτης.

Οι εκπρόσωποι του Κιν.Αλ. Ελασσόνας ευχήθηκαν στο Δήμαρχο καλή και δημιουργική θητεία και ενημερώθηκαν για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής. Στη συνέχεια ο γραμματέας κ. Μουσιός δήλωσε ότι η οργάνωση Ελασσόνας θα στηρίξει το έργο της νέας δημοτικής αρχής και θα προωθεί άμεσα τα αιτήματα του Δήμου Ελασσόνας στους βουλευτές του κινήματος.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενέκρινε τη χορήγηση αιγίδας στην «Πανελλήνια Γιορτή Φ [ ... ]

article thumbnail

4-5-6 Ιουλίου 2025 | Βερδικούσια

article thumbnail

2 τόνοι ηλεκτρικών συσκευών – 200 κιλά άδεια δοχεία μελανιών

article thumbnail

Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο – Προϋπολογισμός 30.752,00 €