Σύσκεψη του Δημάρχου Ελασσόνας με την Διοίκηση του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας

Share

kentroygeiasΣε συνάντηση με την Διευθύντρια του Κ.Υ. Ελασσόνας, κ. Γαρυφαλλιά Ρέϊκου – Καφφέ, τον Aντιπρόεδρο Εργαζομένων Κέντρων Υγείας του νομού Λάρισας, κ. Ζήση Δότα και την εκπρόσωπο εργαζομένων κ. Aικατερίνη Δήμου προέβη ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας παρουσία και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού-Κοινωνικής Πρόνοιας-Διοικητικών Θεμάτων κ. Ευφροσύνη Καρκαβανίδου.

Η διευθύντρια δήλωσε πως οι σχέσεις Κέντρου Υγείας και Δήμου υπήρξαν άριστες και σ' αυτό ευελπιστούν και για τη συνέχεια. Ανέφερε πως στη δυναμική του Κέντρου Υγείας αυτή τη στιγμή βρίσκονται δώδεκα (12 ) Περιφερειακά Ιατρεία με την υποστήριξη του ΥΠΕ ( Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ) και 33 (τριάντα τρία) Αγροτικά Ιατρεία με την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας.

Η ανάγκη συνεργασίας και των δύο είναι επιτακτική ώστε να παρέχονται οι καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες προς τους κατοίκους μέσα στο πλαίσιο της επάνδρωσης και αναβάθμισης των επαρχιακών περιοχών και των αντίστοιχων νοσοκομειακών μονάδων από το Υπουργείο Υγείας.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σε εξέλιξη σύμβαση για την ανάδειξη φυσικών διαδρομών και την προβολή του τόπου

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με την απόσυρση θεμάτων από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις παρερμηνείες που δημιουρ [ ... ]

article thumbnail

Παρά την βροχή, η Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας γέμισε το απόγευμα της Τετάρτης από χαμόγελα, ζεστή διάθεση και παιδικές φωνές, στην επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγε [ ... ]

article thumbnail

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου | 12:30 | Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας

article thumbnail

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου | 20:00 | Κεντρική Πλατεία