Ευχές του Δημάρχου Ελασσόνας στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα

Share

mitropolitis«Χαρίτωνος του Σεβασμιοτάτου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Ελασσόνας, Υπερτίμου και εξάρχου Ολύμπου, Ημών δε Πατρός και Ποιμενάρχου, Πολλά τα Έτη»

Έτσι έψαλλαν κλήρος και ιεροψάλτες στα έκτα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Ελασσόνας κ. Χαρίτωνος, που γιορτάστηκαν με θρησκευτική λαμπρότητα στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Ελασσόνας παρουσία και του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος όπου συγχοροστάτησαν.

Ο κ. Νίκος Γάτσας παρέστη στη θεία λειτουργία και έπειτα στο Επισκοπείο για τα ονομαστήρια του μητροπολίτη όπου ευχήθηκε να είναι πολλά τα έτη, θεοτίμητα και υγιεινά. Ζήτησε από τον Σεβασμιότατο να μας ευλογεί και να μας αγιάζει πάντοτε, γνωρίζοντας την αγάπη του για όλους.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Συνολικός προϋπολογισμός έργων 1.025.600 €

article thumbnail

Μετά από 2 παρατάσεις έφτασαν στο πέρας τους την Τετάρτη 9 Ιουλίου «οι Κύκλοι Άθλησης & τα Εργαστήρια Ευεξίας 2025» του Δήμου Ελασσόνας.

article thumbnail

Συνάντηση με τον Δασάρχη Ελασσόνας κ. Χρ. Αναστόπουλο είχε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με την ευκαιρία της συμβασιοποίησης του έργου για  [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη Οροεπιδημιολογική Μελέτη

article thumbnail

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας ενημερώνει τους αναγνώστες και το ευρύτερο κοινό ότι από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025 θα ισχύει το θερινό ωράριο λειτουργίας της.