Ευχές του Δημάρχου Ελασσόνας στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα

Share

mitropolitis«Χαρίτωνος του Σεβασμιοτάτου και Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου της Αγιωτάτης Μητροπόλεως Ελασσόνας, Υπερτίμου και εξάρχου Ολύμπου, Ημών δε Πατρός και Ποιμενάρχου, Πολλά τα Έτη»

Έτσι έψαλλαν κλήρος και ιεροψάλτες στα έκτα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Ελασσόνας κ. Χαρίτωνος, που γιορτάστηκαν με θρησκευτική λαμπρότητα στον Μητροπολιτικό ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Ελασσόνας παρουσία και του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος όπου συγχοροστάτησαν.

Ο κ. Νίκος Γάτσας παρέστη στη θεία λειτουργία και έπειτα στο Επισκοπείο για τα ονομαστήρια του μητροπολίτη όπου ευχήθηκε να είναι πολλά τα έτη, θεοτίμητα και υγιεινά. Ζήτησε από τον Σεβασμιότατο να μας ευλογεί και να μας αγιάζει πάντοτε, γνωρίζοντας την αγάπη του για όλους.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων θα πραγματοποιηθεί με συνδιοργανωτή το Δήμο Ελασσόνας αυτό το Σάββατο 24 Μαΐου 2025 και ώρα 19:30 στην Πλατεία Ποντιακού  [ ... ]

article thumbnail

Έντονη καρπόπτωση στις καλλιέργειες καρυδιάς

article thumbnail

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο – Λ.Τ. Βερδικούσιας, συνολικού προϋπολογισμού 201.500,00 ευρώ, ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Ν. Γά [ ... ]

article thumbnail

Κυριακή 25 Μαΐου 2025 | Καρυά Ολύμπου

article thumbnail

Ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι άμεσος και υπαρκτός