Στο Δήμαρχο Ελασσόνας ο Γυμναστικός Σύλλογος Ένωση Ελασσόνας

Share

gseeΣυνάντηση με τη διοίκηση του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας είχε χθες ο δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Γάτσας. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ν. Τσιγγέλης και τα μέλη του ΔΣ συζήτησαν με το νέο δήμαρχο τα θέματα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου όσο και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Γάτσας δήλωσε εξαιρετικά ευτυχής για τις επιτυχίες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ σε αγώνες εθνικού επιπέδου και ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στα τμήματα του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: "Ο Δήμος Ελασσόνας χρειάζεται δραστήριες ομάδες και συλλόγους, οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλητισμού και την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος. Θα είμαστε δίπλα στο σύλλογο του Γ.Σ.Ε.Ε., στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους".

Παρόντες στη σύσκεψη το μέλος του ΔΣ Ιω. Πάσχος, ο προπονητής βόλεϊ Γ. Τσανουσίδης και ο Αντιδήμαρχος Ελασσόνας Ιω. Δραγατσίκης.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Εγγραφές έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου

article thumbnail

Με τη συμμετοχή πλήθους πολιτών όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας η καθιερωμένη Ποδηλατάδα, στέλνοντας ένα  [ ... ]

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Ισότητας και Νεολαίας του Δήμου Ελασσόνας, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU – Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας κ [ ... ]

article thumbnail

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των υπηρεσιών και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες, πραγματοποιήθηκε στο Δη [ ... ]

article thumbnail

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και οικογενειών πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας, το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουνίου, το «1ο Παιδικό ECO Φεστιβάλ», μ [ ... ]