Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος είχε ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Share

yfipourgosperΣυνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη είχε στο πλαίσιο του 19ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου που διεξήχθη στο Λιτόχωρο Πιερίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας.

Ο κ. Γάτσας είχε την ευκαιρία να απευθύνει πρόσκληση στον Υπουργό να επισκεφτεί το Δήμο Ελασσόνας και του ζήτησε να προωθήσει στο ΣτΕ το προεδρικό διάταγμα για τον Όλυμπο, ένα σημαντικό εργαλείο για την αξιοποίηση της περιοχής.

Η συζήτηση με τον κ. Χατζηδάκη είχε και μία ευχάριστη έκπληξη για το Δήμαρχο, καθώς ο Υπουργός του δήλωσε ότι η σύζυγός του έλκει την καταγωγή της από την Κρανέα Ελασσόνας.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και στην ανάδειξη του ποντιακού πολιτισμού διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας, σε [ ... ]

article thumbnail

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων άρδευσης, δίνει ο Δήμος Ελασσόνας στους αρδευτές μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου 2026.

article thumbnail

Υπογραφή σύμβασης για την υλοποίησή του

article thumbnail

Έργο προϋπολογισμού 395.500,00 ευρώ

article thumbnail

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες απομάκρυνσης επικίνδυνων και εγκαταλελειμμένων σεισμόπληκτων κτηρίων στις κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας, στο πλ [ ... ]