Κλιμάκιο του Δήμου Ελασσόνας στην Τσαριτσάνη
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Δελτία Τύπου
- Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 12:01
Κλιμάκιο του Δήμου Ελασσόνας αποτελούμενο από τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κ.Δημ. Καρανίκα, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Ιων. Δραγατσίκη και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δ. Κουρομπίνα, ο οποίος και εισηγήθηκε για το θέμα, επισκέφθηκε την Τσαριτσάνη για να διαπιστώσει και να σχεδιάσει αποκατάσταση επικίνδυνου τοιχίου στον χώρο του δημοτικού σχολείου.
Ο έλεγχος που έγινε έδειξε την επικινδυνότητα και την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης καθώς οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι ενημερώθηκαν πως παλαιότερα υπήρξαν και ατυχήματα.
Ο δήμαρχος κ. Γάτσας ενημερώθηκε άμεσα και πρότεινε να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει η αντικατάσταση του, καθώς βρίσκεται σε χώρο όπου υπάρχουν παιδιά και είναι άμεσης προτεραιότητας.
Δημοτικά Νέα
Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026 20:47
1.839.800 ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας σε Κρανιά, Καλύβια, Δομένικο και Πύθιο
1.839.800 ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας σε Κρανιά, Καλύβια, Δομένικο και Πύθιο
Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026 11:58
Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας ο Κωνσταντίνος Πασχόπουλος
Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας ο Κωνσταντίνος Πασχόπουλος






















