ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΔΙΟΥ

Share

Την ικανοποίησή του για την αύξηση των χωρικών καυσοξύλων στο Λιβάδι Ελασσόνας εξέφρασε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας.

Τα τελευταία χρόνια χορηγούνταν μέσω του αρμόδιου δασαρχείου ποσότητα καυσόξυλων σε ένα μεγάλος μέρος του πληθυσμού που εντάσσονταν σε ειδικές ομάδες. Η ποσότητα διάθεσης καυσόξυλων μειώθηκε και από την αρχική διάθεση 9 χωρικών, φέτος ενημερωθήκαμε ότι θα χορηγηθούν μόνο 4,8 χωρικά. Για τους λόγους αυτούς, θεωρώντας ότι πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία αυτή σε βάρος των κατοίκων του Λιβαδίου, δεδομένου ότι είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1200 μέτρων, ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας με έγγραφο του προς το αρμόδιο Υπουργείο και τον Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη ζήτησε να εξεταστεί εκ νέου η υπόθεση και να μεριμνήσει για την αύξηση της ποσότητας των διαθέσιμων καυσόξυλων.

Σήμερα (23/10/2019) ενημερωθήκαμε από την αρμόδια υπηρεσία ότι η ποσότητα διάθεσης για τους κατοίκους του Λιβαδίου για το έτος αυτό θα είναι στα 8 χωρικά ανά οικογένεια.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προστασίας «Αντώνης & Στέλλα Κύρκου»

article thumbnail

Σε συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

article thumbnail

Μια σημαντική απόφαση κοινωνικής στήριξης έλαβε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας, απαλλάσσοντας τις τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οι [ ... ]

article thumbnail

Με ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από τους δημότες και αυξημένη συμμετοχή από όλες τις ηλικιακές ομάδες συνεχίζεται η υλοποίηση του δωρεάν αθλητικού προγράμματος  [ ... ]

article thumbnail

Σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και στην ανάδειξη του ποντιακού πολιτισμού διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας, σε [ ... ]