Επίσκεψη της προέδρου ΕΔΠ-LEADER Τ. Δόκου στον Δήμαρχο Ελασσόνας

Share

Τdokouο Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα επισκέφτηκε η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Προγράμματος CLLD/Leader (ΕΔΠ) κ. Τάνια Δόκου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΑΕΝΟΛ κ. Λευτέρη Φουρκιώτη. Το πρόγραμμα CLLD/Leader υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας (ΑΕΝΟΛ ΑΕ), η οποία εδρεύει στην Ελασσόνα.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε την κ. Δόκου για την επίσκεψη και δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που νέοι άνθρωποι έρχονται να αναλάβουν τόσο σημαντικές θέσεις. Η ΕΔΠ συνεργάζεται άψογα με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΝΟΛ, στο πλαίσιο της διαχείρισης του προγράμματος LEADER για την τοπική ανάπτυξη στο νομό Λάρισας. Στόχος όλων μας είναι να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι οικονομικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και δημογραφικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές περιοχές. Το πρόγραμμα LEADER είναι ένα ισχυρό εργαλείο, ειδικά σε περιόδους κρίσης, που δείχνει ότι οι τοπικές κοινότητες μπορούν να υλοποιήσουν αναπτυξιακές δράσεις και να ενισχυθούν από τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ».

Η κ. Δόκου ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και ευχήθηκε με την σειρά της καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στο έργο της ΕΔΠ και της ΑΕΝΟΛ ΑΕ.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στην αποκατάσταση και αναβάθμιση του αθλητικού χώρου – γηπέδου μπάσκετ στο Αμούρι προχωρά ο Δήμος Ελασσόνας, με έργο συνολικού προϋπολογισμού 50.415 ευρώ (με ΦΠΑ), τ [ ... ]

article thumbnail

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Προβολής Τοπικού Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας, η ανοιχτή συζήτηση με αφορμή το β [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας συνεχίζει τις πρωτοβουλίες ενημέρωσης των πολιτών σε θέματα υγείας, διοργανώνοντας, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Άθλησης, την εκδήλωση « [ ... ]

article thumbnail

Από σήμερα Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2026 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Φαρμακείο – Βεστιάριο του Δήμου Ελασσόνας, το οποίο απευ [ ... ]

article thumbnail

Με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, ο Δήμος Ελασσόνας προχωρά σε νέο έργο στην Κοινότητα Μεσοχωρίου, προϋπολογισμού 149.700,00 € (με ΦΠΑ).