Σε σύσκεψη στο Βλαχογιάννι ο Δήμαρχος Ελασσόνας με έμφαση στην καθημερινότητα

Share

vlaxogianniprΣυνάντηση εργασίας με τους προέδρους κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς του Δήμου Ελασσόνας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας στο κοινοτικό κατάστημα στο Βλαχογιάννι με θέμα τη διαχείριση της καθημερινότητας και το συντονισμό των δράσεων δήμου - κοινοτήτων.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τους προέδρους για τη συμμετοχή στη συνάντηση και επανέλαβε τη δέσμευση της νέας διοίκησης να αποκεντρώσει δομές και υπηρεσίες προς όφελος των κατοίκων στις ενότητες. Σημείωσε ωστόσο ότι οι οικονομικές δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί από την προηγούμενη διοίκηση δεν επιτρέπουν έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό με βάση τις αποφάσεις των νέων τοπικών συμβουλίων.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ζήτησε από τους προέδρους των κοινοτήτων να εστιάσουν στα θέματα της καθαριότητας, της άρδευσης και της ποιότητας ζωής, και να συνδράμουν στους ελέγχους που θα γίνουν και αφορούν την εκτεταμένη παραβίαση των κανονισμών καθαριότητας, άρδευσης και ύδρευσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων: Ανδρ. Παπακυπριανός (Βλαχογιάννι), Κων. Παπακωνσταντίνου (Πραιτώρι), Στ. Ψωμιάδης (Δομένικο), Ανδ. Τσώρης (Αμούρι), Δημ. Φωτίου (Συκέα), Θεμ. Φάκας (Μαγούλα), Ιω. Ζαρλαδάνης (Μεσοχώρι) και Ηλ. Τάψας (Μεγ. Ελευθεροχώρι).

Παρόντες στη σύσκεψη ο αντιδήμαρχος Νοτίου Τομέα κ. Γιώργος Κατσιούρας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Οικονομίας κ. Ιω. Δραγατσίκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Κων. Δήμκος και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β/βάθμιας εκπαίδευσης Κιμ. Τσούρης.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Με το Δήμαρχο Ελασσόνας συναντήθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματoς Αλλαγής κ. Κ. Σκανδαλίδης κατά την επίσκεψή του στην Ελασσόνα στο πλαίσιο της εκδήλ [ ... ]

article thumbnail

Ν. Γάτσας «Η σφαγή στο Δομένικο είναι μελανό σημείο της ιστορίας» Τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα επισκέφτηκε χθες 16/02/2020 στο δημαρχείο Ελασσόνας ο αναπληρωτής πρ [ ... ]

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 11:22
1ο Συνέδριο Ιστορίας για την Ελασσόνα
article thumbnail

Η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας, ο Δήμος Ελασσόνας και ο Όμιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας σας καλούνε να συμμετάσχετε στο 1ο Συνέδριο Ιστορίας για την Ελασσόνα και  [ ... ]

article thumbnail

Συσκευή συλλογής ατμοσφαιρικών δεδομένων τοποθετήθηκε πρόσφατα στο κέντρο της Ελασσόνας με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Δ. Κουρομπίνα.

article thumbnail

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας θέλοντας να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο σοβαρό και ευαίσθητο θέμα της άρδευσης όρισε ως νέο αντιδήμαρχο Ελασσόνας τον κ . Κίμω [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
Αποκριά όπως παλιά!!!
article thumbnail

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
Αποκριάτικο παιδικό πάρτυ Μασκέ
article thumbnail

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού στα πλαίσια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων σας καλούν να συμμε [ ... ]

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020
Καυκάκεια 2020
article thumbnail

 

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
Ημερίδα για τους ξηρούς καρπούς
article thumbnail