Υπεγράφη η σύμβαση για το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης

Share

krikosΣτην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης» ποσού 606.998,00 ευρώ προχώρησε την περασμένη Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας.

Η ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία ΚΡΙΚΟΣ ΑΕ και το έργο χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα του δήμου που προορίζονται για επενδυτικές δαπάνες. Η ολοκλήρωσή του αναμένεται σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Η νέα δημοτική αρχή αποφάσισε να εντάξει το έργο του Πνευματικού Κέντρου Τσαριτσάνης στον ευρύτερο σχεδιασμό της για την ανάδειξη και αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου μας.

Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης θέλω να υπενθυμίσω το σχεδιασμό της νέας διοίκησης για την ίδρυση Νομικού Προσώπου, που θα ασχολείται με την ανάδειξη, προβολή και ανάπτυξη της περιοχής, με έδρα το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης. Η ιστορική και μαρτυρική κοινότητα Τσαριτσάνης μπορεί να αποτελέσει την κοιτίδα για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού στο Δήμο Ελασσόνας και η πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για την τουριστική εξωστρέφεια της περιοχής».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και το Θεσσαλικό Ημερολόγιο, διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Τοπικής  [ ... ]

article thumbnail

Μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Ελασσόνας είναι 5 ακόμη επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 4Κ/2020 για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας, μέσω του Κέντρου Κοινότητας υλοποιεί πρόγραμμα για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς που αντιμετωπίζου [ ... ]

article thumbnail

Σε συντήρηση και αναβάθμιση αθλητικών και σχολικών εγκαταστάσεων προχωράει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με την ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού-Αθ [ ... ]

article thumbnail

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, διοργανώνει την Πέμπτη 10 Απριλίου δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοπ [ ... ]