Νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας ο κ. Κωνσταντίνος Τσανούσας

Share

tsanousasΝέος πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας εκλέχτηκε χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Λιβαδίου κ. Κωνσταντίνος Τσανούσας.

Ο κ. Τσανούσας εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ένας Δήμος για όλους» και διαδέχεται στη θέση του προέδρου τον Αστέριο Δημουλά, μετά από την παραίτησή του από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου λόγω ασυμβιβάστου με την νέα ιδιότητά του ως Αξιωματικού της ΕΛΑΣ.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το πρόσωπο του νέου προέδρου του ΟΚΠΑΠ και η πρότασή του εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα.

Ευχές για δημιουργική θητεία του νέου προέδρου απηύθυναν ο Δήμαρχος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. και οι επικεφαλής των παρατάξεων.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για το 4ο Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του Δήμου Ελασσόνας έως τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026.

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, προσκαλεί τους μαθητές των Δημοτικών και Γυμνασίων της περιοχής μας να γνω [ ... ]

article thumbnail

Τρεις ημέρες αφιερωμένες στο περιβάλλον, τη δημιουργία, τον πολιτισμό και τη συμμετοχή έρχονται στον Δήμο Ελασσόνας. Οι «Ημέρες Περιβάλλοντος 7» επιστρέφουν δυνα [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει τους δημότες ότι στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας από πυρκαγιές, ισχύει και φέτος η υποχρέω [ ... ]

article thumbnail

Δηλώσεις συμμετοχής έως 10 Ιουνίου