Στο Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας

Share

sylkranΣτο τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων "Η Ξηροκρανιά" παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας στο εντευκτήριο του συλλόγου στη Λάρισα.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν παρουσιάσεις βιβλίων Κρανιωτών συγγραφέων, εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και χειροτεχνίας από Κρανιώτες δημιουργούς και καλλιτέχνες.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να δει τα εκθέματα από τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Γκουνέλα και το ΔΣ του συλλόγου, καθώς και να παρακολουθήσει τα χορωδιακά και χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση που μου κάνατε και μου δόθηκε η δυνατότητα να βρεθώ στο χώρο του συλλόγου σας και να παρακολουθήσω από κοντά τις Πολιτιστικές δράσεις σας. Ο Σύλλογος σας πραγματικά έχει επιδείξει πλούσιο έργο εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες. Η αγάπη σας για την παράδοση και για τον τόπο μας αποτυπώνεται σε όλες αυτές τις δράσεις».

Ευχαρίστησε και ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Δημοτικά Νέα

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025 11:45
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ
article thumbnail

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας ανακοινώνει ότι θα γίνει τμηματική διακοπή της υδροδότησης λόγω προγραμματισμένων εργασιών για το έργο με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση ολ [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του «1ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Συγγραφής Διηγήματος, Παραμυθιού και Θεατρικού Κειμένου», αφιερωμένου στη μνήμη του Σπύρου Μπούμπα [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Λάρισας που αφήνει να εννοηθεί ότι ο Δήμος προχώρησε σε κατάτμηση έργου με σκοπό τ [ ... ]

article thumbnail

Μια μαγική βραδιά πολιτισμού και συγκίνησης

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2025 11:49
Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς
article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας παρουσιάζει τον Χάρτη Απινιδωτών