Στο Σύλλογο Κρανιωτών Λάρισας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Δελτία Τύπου
- Δημιουργηθηκε στις Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 06:56
Στο τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων "Η Ξηροκρανιά" παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας στο εντευκτήριο του συλλόγου στη Λάρισα.
Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν παρουσιάσεις βιβλίων Κρανιωτών συγγραφέων, εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και χειροτεχνίας από Κρανιώτες δημιουργούς και καλλιτέχνες.
Ο Δήμαρχος Ελασσόνας είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί και να δει τα εκθέματα από τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Γκουνέλα και το ΔΣ του συλλόγου, καθώς και να παρακολουθήσει τα χορωδιακά και χορευτικά τμήματα του συλλόγου.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση που μου κάνατε και μου δόθηκε η δυνατότητα να βρεθώ στο χώρο του συλλόγου σας και να παρακολουθήσω από κοντά τις Πολιτιστικές δράσεις σας. Ο Σύλλογος σας πραγματικά έχει επιδείξει πλούσιο έργο εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες. Η αγάπη σας για την παράδοση και για τον τόπο μας αποτυπώνεται σε όλες αυτές τις δράσεις».
Ευχαρίστησε και ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.
Δημοτικά Νέα
Δημιουργία δύο θέσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε δημοτικό χώρο στάθμευσης
Σε τροχιά υλοποίησης η ανάπλαση της Πλατείας Καλυβίων Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου
Αιτήσεις για Επισκευή Κατοικιών & Στεγαστική Συνδρομή για Ζημιές από Κακοκαιρία ΝΤΑΝΙΕΛ – έως 21/01/2026
Βράβευση του Σπύρου Βαρνά από τον Δήμο Ελασσόνας στον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό





















