Συνάντηση για την αντιπυρική προστασία στο Δημαρχείο Ελασσόνας

Share

dsc03109.jpg

Τον Δήμαρχο Ελασσόνας, κ. Γιώργο Πασχόπουλο επισκέφτηκαν ο Διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ, κ. Ζήσης Μπρούζας και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Νικ. Λαφύρης.

Θέμα τη συνάντησης ήταν ο συντονισμός των ενεργειών όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών για την καλύτερη οργάνωση της αντιπυρικής προστασίας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ελασσόνας, κ. Γρ Μουλτσιάς, η Δασάρχης Ελασσόνας, κ. Ζωή Φτίκα, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας, κ. Τηλ. Γκαμπέτας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Σε συνεδρίαση το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

article thumbnail

Μια σημαντική απόφαση κοινωνικής στήριξης έλαβε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας, απαλλάσσοντας τις τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οι [ ... ]

article thumbnail

Με ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από τους δημότες και αυξημένη συμμετοχή από όλες τις ηλικιακές ομάδες συνεχίζεται η υλοποίηση του δωρεάν αθλητικού προγράμματος  [ ... ]

article thumbnail

Σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και στην ανάδειξη του ποντιακού πολιτισμού διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Επαρχίας Ελασσόνας, σε [ ... ]

article thumbnail

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων άρδευσης, δίνει ο Δήμος Ελασσόνας στους αρδευτές μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου 2026.