Το 12ο παγκόσμιο συνέδριο και αντάμωμα Θεσσαλών στον Δήμο Ελασσόνας

Share

pagksynthessΝυρεμβέργη, 14.01.2020

Πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Γάτσα η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής για το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο και αντάμωμα Θεσσαλών που φέτος θα διοργανωθεί στον Δήμο Ελασσόνας στις 8 και 9 Αυγούστου 2020. Το συνέδριο θα έχει ως θεματολογία: «Την ανάδειξη και προώθηση της ελληνικής φέτας και των άλλων προϊόντων της περιοχής ανά τον κόσμο, καθώς και του ορεινού πλούτου του Ολύμπου».

Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Διαμαντή Γκίκα, τον κ. Κώστα Φουρκιώτη Αντιπρόεδρο του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», την κ. Σοφία Μιχαλέ Πρόεδρο του Θεσσαλικού συλλόγου Ντύσσελντορφ με καταγωγή από την Ελασσόνα, τον κ. Ηλία Κουτσερή δημοσιογράφο από τη Μαγνησία και την κ. Φωτεινή Μίχου εκπρόσωπο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας στη Θεσσαλία.

Στη συζήτηση ορίστηκε η δομή του συνεδρίου, η οποία είναι :

Σάββατο 08 Αυγούστου 2020

• 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. Συνέδριο στο πολιτιστικό κέντρο Ελασσόνας - Aίθουσα Θεάτρου "Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη"

• 19:00 μ.μ. - 20:30 μ.μ. Γενική συνέλευση για τα μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας

• 21:00 μ.μ. - 23:00 μ.μ. Πολιτιστική βραδιά στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας

Κυριακή 09 Αυγούστου 2020

• Ψυχαγωγική εκδρομή στο Λιβάδι Ολύμπου.

Η οργανωτική επιτροπή εύχεται στους Θεσσαλούς και σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, χαμόγελα, δημιουργία και καλή αντάμωση το καλοκαίρι στο 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο στον Δήμο Ελασσόνας.

Ο Πρόεδρος                            Η Γραμματέας

Διαμαντής Γκίκας                    Μαρία Ρίγγα

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ

 

 

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

  Παρασκευή 25 Ιουλίου | 11:00 – 14:00

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει ξεκινήσει την απόδοση του τέλους ΑΠΕ 1% στους οικιακούς καταναλωτές που αφορά την π [ ... ]

article thumbnail

Ένα σημαντικό έργο υποδομής ξεκινά τις επόμενες ημέρες στον Δήμο Ελασσόνας, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση της ασφάλειας τ [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της εκπόνησης οροεπιδημιολογικής μελέτης του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας και του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας τ [ ... ]

article thumbnail

Συνολικός προϋπολογισμός έργων 1.025.600 €