Ενισχύονται οι δράσεις του τοπικού συμβουλίου Ελασσόνας με πρωτοβουλία του Δημάρχου

Share

topikoelassΣύσκεψη με τον πρόεδρο και το συμβούλιο της κοινότητας Ελασσόνας είχε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Βασίλειος Μουλτσιάς και τα μέλη κ.κ. Μαρία Λεπιντάτου, Θανάσης Κυριλλίδης, Ελένη Γαλλιώτα, Ασπασία Χατζηβασίλη, Παναγιώτης Μωυσιάδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα.

Τα θέματα της σύσκεψης αφορούσαν κατά μείζονα λόγο στην επίλυση θεμάτων καθημερινότητας στη μεγαλύτερη κοινότητα του Δήμου Ελασσόνας, που περιλαμβάνει την πόλη της Ελασσόνας και τους οικισμούς Μικρού Ελευθεροχωρίου, Αγιονερίου και Αετοράχης.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας επεσήμανε την ανάγκη της συνεργασίας του τοπικού συμβουλίου με τη διοίκηση του δήμου για την ανάπτυξη προγραμμάτων που αφορούν την πόλη της Ελασσόνας, με διακρατικές συνεργασίες δήμων και την ενίσχυση των δράσεων πολιτισμού και εθελοντισμού, στις οποίες το τοπικό συμβούλιο αναλαμβάνει σοβαρές πρωτοβουλίες.

Ο κ. Γάτσας δήλωσε μεταξύ άλλων: « Είμαι πεπεισμένος ότι θα υπάρξει άριστη συνεργασία του Δήμου και των τοπικών συμβουλίων και αυτό το διαπιστώνω καθημερινά καθώς με όλους τους προέδρους έχω τακτική επικοινωνία και επιδιώκω στενή συνεργασία. Οι αδυναμίες αυτή τη στιγμή είναι αρκετές, ωστόσο προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε λύσεις στα μικρά θέματα και να δρομολογήσουμε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα κάνουν τον Δήμο μας αυτάρκη και αποτελεσματικό. Το τοπικό συμβούλιο Ελασσόνας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στα θέματα εθελοντισμού, πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής του δήμου μας και με πρωτοβουλία της νέας διοίκησης το τοπικό συμβούλιο θα έχει τον πρώτο λόγο».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 5 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΓΑΛΑ, ΚΡΕΑΣ, ΚΡΑΣΙ, ΜΕΛΙ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ)»

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]