Συσκευή συλλογής ατμοσφαιρικών δεδομένων στο Δημαρχείο Ελασσόνας
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Δελτία Τύπου
- Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 11:14
Συσκευή συλλογής ατμοσφαιρικών δεδομένων τοποθετήθηκε πρόσφατα στο κέντρο της Ελασσόνας με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Δ. Κουρομπίνα.
Ο αισθητήρας της εταιρείας AIRLY τοποθετήθηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας και παρέχει δωρεάν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο με δεδομένα που είναι διαθέσιμα για το κοινό και πρόβλεψη 24 ωρών, για την ποιότητα του αέρα, συγκέντρωση μικροσωματιδίων, θερμοκρασία, υγρασία και ατμοσφαιρική πίεση.
Ο Δήμος Ελασσόνας τοποθέτησε πρώτος στο νομό Λαρίσης τη νέα συσκευή συλλογής ατμοσφαιρικών δεδομένων, η οποία μπορεί να φανεί χρήσιμη στους κατοίκους της περιοχής, ιδίως σε γεωργούς, καλλιεργητές και κτηνοτρόφους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Airly στο κινητό τους τηλέφωνο ή μέσω υπολογιστή να παρακολουθούν τα πληροφοριακά δεδομένα για την περιοχή της Ελασσόνας.
Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να δείτε τις πρώτες μετρήσεις: https://airly.eu/map/en/#39.89574,22.18747,i11973
Δημοτικά Νέα
Μια δημιουργική δράση για τα παιδιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
Συνδιοργανωτής του Ορεινού Αγώνα “Tsaritsani Trails” ο Δήμος Ελασσόνας
«Τα βιβλία που διαβάζαμε» – Μια νοσταλγική γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην Ελασσόνα
Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυθίου για την υγεία των πολιτών






















