1ο Συνέδριο Ιστορίας για την Ελασσόνα

Share

sima dimou Η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας, ο Δήμος Ελασσόνας και ο Όμιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας σας καλούνε να συμμετάσχετε στο 1ο Συνέδριο Ιστορίας για την Ελασσόνα και τα Χωριά της το οποίο θα διεξαχθεί στις αρχές του Φθινοπώρου 2020.

Οι ανακοινώσεις θα σχετίζονται με την παρουσίαση νέων ιστορικών στοιχείων για οικισμούς, μοναστήρια και άλλα μνημεία καθώς και με την παρουσίαση στοιχείων σχετικά με το γλωσσικό ιδίωμα της περιοχής, τα έθιμα κλπ.

Ο χρόνος της κάθε ανακοίνωσης θα κυμαίνεται από 15 έως 20 λεπτά.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως εισηγητές να υποβάλλουν την εργασία τους, με λεπτομερή τεκμηρίωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μέχρι 30 Ιουνίου 2020.

Η αξιολόγηση των υποβληθέντων μελετών, οι οποίες θα εκδοθούν σε τόμο μετά την παρουσίασή τους, θα γίνει από την επιστημονική επιτροπή που ορίστηκε από τους συνδιοργανωτές Φορείς.

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

  Παρασκευή 25 Ιουλίου | 11:00 – 14:00

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει ξεκινήσει την απόδοση του τέλους ΑΠΕ 1% στους οικιακούς καταναλωτές που αφορά την π [ ... ]

article thumbnail

Τετάρτη 23 Ιουλίου | 10:00 – 13:00

article thumbnail

Ένα σημαντικό έργο υποδομής ξεκινά τις επόμενες ημέρες στον Δήμο Ελασσόνας, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση της ασφάλειας τ [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της εκπόνησης οροεπιδημιολογικής μελέτης του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας και του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας τ [ ... ]